Tamir

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 05/2013″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Veijarisisarukset Siria ja Tamir pelastettiin talvella kunnalliselta tarhalta. Ne olivat alkuun hieman arkoja ja tulivat katselemaan ihmistä toisten koirien takaa, kuitenkin erittäin kiinnostuneina. Ja päivä päivältä hieman lähempää. Tamir aloitti aika piankin ihmisen edessä tanssimisen, mutta Siria oli hieman pidempään pidättyväisempi.

Tamir halusi kovasti ihmisen huomiota, niinpä se todellakin sujahteli toisten koirien lomasta aivan ihmisen eteen, katsoi silmiin ja kieputti itseään ympäri ja ympäri takajaloillaan seisten.

Alle vuoden ikäinen Tamir on reipastunut paljon ja tulee sopeutumaan kotielämään varmasti nopeasti. Se on luonteeltaan iloinen, herkkä ja lempeä, eikä rähise toisten koirienkaan kanssa. Tamir on kasvanut siskoaan korkeammaksi ja on jo ainakin 40cm, painoa n. 15 kg.

Tamir saapui hoitokotiin Suomeen 21.11.2014.

Kuulumisia hoitokodista 23.11.2014:

Tamirin pari ensimmäistä päivää Suomessa: Perjantai ilta meni aika pitkälti nukkumiseen rankan reissun jälkeen. Tamir hakeutui keittiön nurkkaan piiloon mistä oli hyvä tarkkailla asuntoa ja uusia ihmisiä, mutta hyvin nukutun yön jälkeen oli poika virtaa täynnä! Vähän se itki aamuyöstä mutta seuraava yö meni jo tosi hyvin. Kissoista poika ei välitä pätkääkään mutta voi ah miten ihania lapset ovat!! Niitä pitäisi pussailla koko ajan ja ne jaksaa leikkiä vaikka koko päivän! Tamirilla on melkein paras suhde meidän tyttäreen, 3,5v, aikuisiin suhtautuu vielä vähän epävarmasti. Toistaiseksi ei ole haukkunu vielä kertaakaan.

Tamir on pikkuisen vielä arka, esim lenkillä saattaa hakeutua nartumme kylkeen kiinni jos tulee autoja/ihmisiä/koiria tai pyöriä vastaan ja sisällä tulee varovasti nuuhkimaan outoja ihmisiä nartun takaa, mutta ei anna vieraiden koskea itseensä. Huomasin myös että Tamir on hyvin epävarma ja nöyrä koira, esim silittäessä tai nostaessa syliin jännittää joka ikistä lihasta ja alistuu täysin, mutta todella iso plussa siitä että ottaa hyvin katsekontaktia ja tulee iloisena luokse kutsuessa ja häntä heiluu niin että koira meinaa menettää tasapainonsa.

Ruoka maistuu eikä ole pahemmin tehnyt tarpeitaan sisälle, aika hyvin ymmärsi sen että nartun perässä mennään ulos pissalle.

Eli lyhyesti, täällä menee todella hyvin ja Tamir on upea pieni koira.

Tamir sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020