Täplä

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 2,5 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]25.7.2016

Sisarukset Täplä ja Timba tapasivat ensimmäistä kertaa Suomessa ja tunnistivat toisensa heti. Täplä ja Timba haluavat lähettää myös suukkoja ja terveisiä veljelleen Terralle (Tico) ja siskolleen Taikalle! Sekä hyvää kesää kaikille Pelastetaan Koirat ry:n kautta tulleille koirille perheineen.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 6.12.2015

Pieni poikani kysyi, miksi Magdalta adoptoitu koiramme ei viihdy sateella ulkona. Vastasin, että koiramme on varmasti nähnyt paljon nälkää, pieni pää on monena kylmänä iltana nojannut märkää ja kylmää maata vasten ennenkuin pelastui Magdan tarhalle. Nyt hän nauttii rakkaudesta ja lämmöstä eikä viihdy sateessa.

Näin alkoi myös näiden neljän pienen pennun tarina, kuten monen muunkin Romaniassa kadulle syntyneen pentukoiran.

Kuinka pelottavaa on syntyä kadulle, opetella varomaan autoja, potkivia ihmisiä, piiloutua ja pelätä. Äidin maito ainoana ruokana ja kun se loppuu eikä emä löydä ruokaa, alkaa nälkä.
Onneksi näillä pennuilla ja emällä kävi hyvä tuuri ja Magdan ystävä löysi ja pelasti heidät pois Giurgiun kaduilta.

Kaikki pennut ovat ystävällisiä ja leikkisiä. Heistä kasvanee pieniä/keskikokoisia.
Täplä on luonteeltaan ystävällinen ja rento.

Sai oman kodin 13.1.2016.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020