Tara

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Yhteistyökumppanimme Magda sai jälleen puhelun kotonaan Giurgiussa, Romaniassa. Hänelle kerrottiin, että Taran omistajat muuttivat eivätkä kyenneet tekemään mitään, joten he jättivät sen ulos pellolle.

Tara oli erittäin surullinen kaiken hämmennyksen keskellä eikä kyennyt ymmärtämään mitä hänen kodilleen tapahtui. Yllättäen Tara näki paljon tuntemattomia ihmisiä, muita koiria ja se oli täysin hämmennyksen ja surun vallassa. Taran käytös muita koiria kohtaan oli huonoa ja Tara itse oli niin järkyttynyt tilanteestaan ja ikävöi omaa perhettään, joten Magda pohti pitkään mitä tehdä terveelle, nuorelle koiralle kun hän ei voinut ottaa Taraa mukaansa tarhallekaan. Lopulta Magda päätti viedä Taran kotikuntoutukseen tuttunsa luokse.

Nykyään Tara on rauhoittunut paljon alun hämmennyksestä ja on luonut kontakteja uusiin ihmisiin todella rohkeasti. Tara on todella suloinen tyttö vaikkakin hieman hölmö. Lisäopetusta on kuitenkin vielä toisten koirien kohtaamisessa, mutta uskomme että totuttelemisen ja koulutuksen myötä Tara tulee oppimaan olemaan myös toisten koirien kanssa. Päättelimme, että Tara ei tähän asti ollut saanut tavata muita koiria kun se oli elänyt vain kotipihassaan aitojen ympäröimänä oma perheensä kanssa.

Tara on noin 15kg ja on vielä kovin laihassa kunnossa ja säkää on n. 50-55cm

Tara sai oman kodin Romaniasta toukokuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020