Tarik

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Tarikin kuulumisia 10.10.2016

Kohta seitsemän vuotta sitten Paco (Ruska) ja Tarik (Romeo) hylättiin yhdessä Romanian kaduille. Vuoden 2013 syyskuussa veljesten tiet erosivat, kun koirarankkurit saivat pyydystettyä kookkaamman veljeksistä, Tarikin, ja se kuljetettiin Giurgiun pahamaineiselle kunnalliselle koiratarhalle.

10.10.2016 nämä ennen kadulla yhdessä eläneet koiraveljekset tapasivat toisensa Suomessa, ensimmäistä kertaa tuon kohtalokkaan päivän jälkeen. Pitkän ajan ja kaikkien vaikeuksien jälkeen vihdoin ollaan tässä <3 Tälläistä vierailua ei ihan joka päivä pääse todistamaan. Tuhannet kiitokset kaikesta näiden poikien adoptioperheille.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 03/2014

Tarik eleli ennen turvallisesti omalla ”kotikadullaan” Romaniassa lähitalojen asukkaiden huolehtiessa siitä. Eräänä päivänä rankkurit saapuivat alueelle ja alkoivat tyhjentää katua koirista ja myös Tarikin kohtaloksi koitui kiinniotto ja matka kunnalliselle tarhalle alkoi. Paikalliset hädissään ottivat yhteyttä Magdaan josko koiran voisi hakea kunnalliselta turvaan ja näin Tarik pääsi turvaan Magda´s Angels Placeen. Paikalliset olivat kadulla kutsuneet tätä upeaa poikaa nimellä Fluturas (tarkoittaa suomeksi Perhonen) ja koska emme tienneet tätä etukäteen nimesimme pojan Tarikiksi.

Poika on alusta asti seuraillut ihmistä. Sillä oli todella kova halu päästä lähelle ja vaikka sitä ujostutti kovasti, se yritti hiipiä selän takaa ihan pienenä päästäkseen huomaamattomasti lähelle. Se myös ”piippaa” saadakseen ihmisen huomion. Se antaa tutuimpien ihmisten halia ja silitellä jo nykyisin, mutta uteliaisuudestaan huolimatta se vieläkin pujahtaa karkuun, jos mahdollista, aivan vieraiden lähestyessä sitä.

Poika odottaa omaa hellää ja rakastavaa loppuelämän kotia, jossa sitä myös rohkaistaisiin lisää ja sille pystyttäisiin näyttämään, että elämä voi olla hyvää muutoksista huolimatta. Tarik sopisi varmasti toisen varmemman koiran seuraksi tai sitten ainoaksi koiraksi saamaan paljon, paljon hellyyttä ja toveruutta ihmiseltä. Poika on kiltti, paksuturkkinen kaveri. Ei hauku paljoa ainakaan tarhalla, eikä haasta riitaa toisten koirien kanssa.

Kokoa pojalla on n. 55 cm ja painoa n. 25 kg.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020