Tarmo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6-kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Urho, Arvo, Tarmo ja Aune ovat sisarusnelikko, joka koiratarhalle joutumisestaan huolimatta ei ole onneksi joutunut näkemään sitä kaikkein surullisinta ja kurjinta puolta minkä suurin osa epätoivottuina syntyneistä koiranpennuista joutuu yleensä kokemaan. Ne eivät ole traumatisoituneita tai arkoja, mutta ne tulevat tarvitsemaan ihan varmasti paljon opastusta tiellä täysinoppineiksi kotikoiriksi. Ne eivät tiedä vielä mitä on oma perhe, koti, kaulapanta, hihna tai sisäsiisteys, mutta niillä on täydet mahdollisuudet oppia vielä ihan mitä vain kärsivällisen ja rakastavan omistajan siipien suojissa.

Nämä sisarukset ovat ihmisrakkaita, ystävällisiä ja reippaita. Ne ovat leikkisiä ja myös villejä, kuten koiralasten kuuluukin. On odotettavissa siis nakerrettuja kengänkärkiä, maisteltuja matonkulmia, pissaa, kakkaa, kuraa, hiekkaa ym.ym. ja jos tässä vaiheessä käy kertaakaan mielessä, ”voi apua eiii”, niin on parempi unohtaa tämä nelikko suosiolla.

Jos taas luet hätkähtämättä ja määrätietoisena eteenpäin voit odottaa myös koiralapsen tuhinaa kainalossa, märkiä pusuja, tassujen rapinaa, naurua ja iloista yhdessäoloa.

Muistathan, että edessä on ihan kuin ihmislapsillakin ”murkkuikä” kokeiluineen, jolloin todella punnitaan perheen sitoumus. Jonakin päivänä kaukana tulevaisuudessa edessä ovat myös vanhuuden tuomat vaivat, ehkä lisääntyvät lääkärikäynnit ja erityistarpeet. Olethan ajatellut niin kauas ja olet valmis kulkemaan matkan loppuun saakka yhdessä perheenjäsenesi kanssa?

Nämä koiralapset voivat muuttaa ihan ”tavallisten”, pitkämielisten ja kilttien ihmisten luo aiheuttamaan välillä hampaiden kiristyksiä, hymyjä, naurunremakoita ja joskus varmasti myös kyyneleitä.

Urho, Arvo, Tarmo ja Aune ovat syntyneet maaliskuussa 2016. Syys-lokakuun vaihteessa, tätä kirjoittaessa ne ovat noin 10 kiloisia hyväkuntoisia jässiköitä ja niiden voi olettaa saavan suunnilleen saman verran lisää painoa aikuistuessaan. Nelikosta on kasvamassa sopusuhtaisia, keskikokoisia koiria, joista kaunis Aune jäänee hitusen pienemmäksi kuin komeat veljensä.
[do action=”varaaja” varaaja=”Kataan (Laiho)”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020