Tarzan

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Tarzan eli perheensä kanssa tutulla asuinalueella, paikalliset ihmiset olivat ruokkineet ja hoitaneet näitä koiria ja käyttäneet niitä jopa eläinlääkärissä tarvittaessa. Pieneen laumaan kuului isäkoira Tarzanin lisäksi narttu Bobita, tytär Oita, vanhuskoira Kuura ja ystäväkoira Aava.

Kun syyskuussa 2013 katukoirien kiinniottamista alettiin uuden tappolain turvin tehostaa, tästä pienestä koiraperheestä huolehtivat ihmiset toivat ne turvaan Magdan tarhalle. Bobita, Kuura ja Aava ovat jo löytäneet kodin Saksasta, tytär Oita sai oman kodin Suomesta, mutta isä Tarzan odottaa omaa kotia hoitokodissa Suomessa.

Tarzan on miettiväinen, mutta kuitenkin luottavainen koira. Sillä on tuuhea turkki, eikä sen olemuksessa vielä ikä näy. Sen häntä on romanialaiseen tapaan katkaistu joskus, toiveena saada siitä hyvä vahtikoira vanhan uskomuksen mukaan. Tarzan on korkeudeltaan n. 40cm ja painoa 15kg.

Tarzan saapui kotihoitoon Suomeen 28.6.2014

Tarzan sai jäädä hoitokotiinsa maaliskuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020