Tenshi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Yhtenä päivänä Magda oli lähdössä ruokakauppaan. Kotiin palatessa ei ruoasta ollut tosin tietoakaan, mutta tuliaisina sitäkin tärkeämpiä…

Matkalla kauppaan, Magda huomasi kunnallisen tarhan rankkurit ja lähti seuraamaan näitä. Kun rankkurit pysähtyivät, Magda ehti nähdä ruohikossa pienen varjon, joka koitti pysyä näkymättömänä ja salata jotakin. Magda katkaisi koiranpyydystäjien tien autollaan ja lyhyen riidan jälkeen sai nämä harhautettua, jonka jälkeen palasi nopeasti näkemäsä ”varjon” luo.

Heinikossa, roskien seassa lymyili pieni äitikoira. Tuntui kuin äiti olisi ymmärtänyt Magdan olevan hänen viimeinen toivonsa ja haluavan auttaa ja se näytti heinikossa piilottelemansa – kaksi pienenpientä koiravauvaa.

Näin pieni koiraperhe pääsi MAP -tarhalle turvaan.

Äitikoira Tenshi on aivan ihastuttava pieni koiraneito. Sillä on hyvin vahvat äidinvaistot ja vaaran uhatessa se on valmis puolustamaan vauvojaan, mutta muuten Tenshi on tuttujen ihmisten seurassa täysin vapautunut. Se nauttii kovasti ihmisten seurasta ja haluaa olla hellittävänä. Tenshi pitää lenkkeilystä ja osaa kulkea myös hihnassa, vaikka tuntuu ettei se koko hihnaa edes tarvitsisikkaan, niin hyvin se seuraa ihmistä. Luultavasti Tenshillä on ollut koti, josta se on hylätty pentujensa vuoksi.

Tämä tyttö on iältään noin 3-vuotta ja säkäkorkeutta sille on kertynyt vain vajaat kolmisenkymmentä senttiä.

Tenshi sai oman kodin syyskuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020