Tessa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Giurgiun kunnallisen tarhan lohduttomat häkkirivistöt epätoivosta haukkuvine koirineen ovat näky, joka ei koskaan häivy mielestä. Osa koirista ei edes pyydä enää mitään, vaan makaa vain luovuttaneena hytisten paikallaan. Osa jaksaa vielä hieman luottaa ja tulee tervehtimään ihmistä nuuhkien uteliaana, niinkuin koirilla on tapana.
Tessa kuului näihin, jotka uskoivat vielä, että joku tulee hakemaan ne kotiin. Se tuli haistelemaan, heilutti hiljaa häntää ja palasi sitten lämmittämään ja hoitamaan kolmea pienen pientä pentuaan.

Emme saaneet Tessaa ja pentuja heti pois, mutta rakensimme niille suojaksi kopin. Nostimme pennut sinne peitolle ja Tessa antoi luottavaisena meidän tehdä sen. Ja meni sitten itse perässä hoitamaan pienokaisiaan kiitollisena.

Meni muutama päivä ja Tessa pääsi seuraavien onnellisten joukossa turvaan Magda´s Angels Placeen. Pennuista yksi oli liian heikko selvitäkseen, mutta kaksi pirteää pojankoltiaista jaksoivat elää ihmisten ja upean emonsa hyvässä hoidossa. Nyt pennut kasvavat ja saavat varmaan pian omat kotinsa. Tessa, äideistä parhain, odottaa myös suurella kaipuulla omaa kotiaan. Tyttö rakastaa ihmisen läheisyyttä ja olisi vaikka kuinka kauan hellittävänä.

Tessa on vielä nuori, n. 2 vuotias, korkeutta vajaa 50 cm, painoa 20 kg. Luonteeltaan tämä tyttö on niin lempeä ja rauhallinen, että uskon sen tulevan toimeen niin toisten koirien, kissojen kuin lastenkin kanssa. Ja koti voi olla niin omakoti- kuin kerrostalossakin.

Tessa sai oman kodin huhtikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020