Tigo (ent. Juuso)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9,5-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tigon kuulumisia 31.8.2016

Olen hakenut teiltä 7,5 vuotta sitten (Juuso, tarhanimi) nimisen sekarotuisen koiran, nykyään Tigo nimisenä elävä timantti! En olisi parempaa voinut saada. Sillä ei ole mitään isompaa ongelmaa ollut vielä kun kävin koirakoulussa sen kanssa. Koulutettuna se on ollut parasta mitä minulle on koskaan elämässäni tapahtunut! :) Tigo oli ennen koulutusta hiomaton timantti mutta kun koulutti niin timantti! Nyt sillä on ikää 9,5 vuotta ja tuntuu pahalta kun sillä ikä kasvaa, mutta luonnolle ei voi mitään. En muista ketä teistä sen mulle antoi, mutta olen ison kiitoksen velkaa hänelle… Parempaa koiraa en voisi saada! Vaikka kaikki ne ovat yksilöitä! Kiitoksia teille ja teette hyvää työtä, kiitos.

P.S. Vähän on käynyt mielessä sille kaveria hakea ja/tai miettinyt Tigon jälkeistä elämää. Tosin toivon ja oletan hänen elävän ainakin 12-vuotiaaksi, 15 olisi parempi. Kunto sillä on hyvä ja muutenkin terve. Niin toista koiraa – mutta miettinyt etten voi saada yhtä hyvää – niin ajatellut etten hommaa. Mutta kun se on hoidossa tai äidillä niin heti tuntuu että jotain uupuu kodista, tai minulta. Kiitos.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 01/2009

Juuso on komea, hieman saksanpaimenkoiraa muistuttava, mutta kuitenkin huomattavasti pienempi koirapoika. Se on noin 45-50cm korkuinen ja sirohkorakenteinen. Juuso on tuotu Virunmaan varjupaikkaan kadulta löydettynä, jonka vuoksi emme sen taustoja tiedä. Kun katselen Juuson suurta ihmisrakkautta, on hyvin mahdollista, että pojalla on ollut hyvä koti.

Juuso selvästi kaipaa ihmisen seuraa ja jo muutaman yhteisen minuutin jälkeen poika olikin syliin änkeämässä ja pusuja jakelemassa. Kun tein lähtöä Juuson luota, poika päättikin, että eipä se nyt niin vain onnistu ja takertui tassuillaan jalkojani vasten ja alkoi pienellä hennolla äänellä vinkumaan. Sydän särkyen jouduin tämän nappisilmän jättämään koppinsa eteen. Toivoisin ettei Juuson tarvitsisi kovin pitkään elää tarhalla vaan, että tämä kultapoika löytäisi oman lämpöisen pedin ja huolehtivan ihmisen pian.

Juuso sai kodin helmikuussa 2009.

[divider scroll_text=””]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020