Timja

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tammikuun puolenvälin tienoilla Magda oli matkalla pelastamaan kadulta Teodor nimistä koiraa, kun törmäsi sattumalta mieheen, joka omalla tahollaan yrittää pitää huolta asuinalueensa kodittomista koirista. Mies oli erityisen huolissaan emokoirasta, joka oli ihan vähän aikaa sitten synnyttänyt kadulle ja oli suuressa vaarassa vauvoineen.

Parin päivän järjestelyiden jälkeen taas kerran Magda’s Angels Placeen oli saatu järjestettyä pikkuperheen mentävä kolo ja äiti pikkuisineen pääsi turvaan. Nyt viiden kuukauden ikään ennättäneet pennut olisivat valmiita lähtemään kohti uusia seikkailuja.

Sisaruksista Timja on ujoin ja tarvitsee kannustavaa kotia, jossa voisi olla vaikkapa reipas koirakaverikin opastamassa sitä kotikoiran elämään. Tarhaoloissa Timja tukeutuu siskoonsa Tuuaan ja uskaltautuu sen esimerkin voimalla tulemaan itsekkin ihmisen luo tekemään tuttavuutta ja kun alkujännitys on mennyt ohi alkaa Timjakin nauttimaan sylittelystä ja paijauksista.

Timjan emo on noin 45 senttiä säkäkorkeudeltaan ja oletamme myös siitä kasvavan suunnilleen saman kokoisen.

Timja sai oman kodin kesäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020