Tina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tapasimme Tinan ensimmäistä kertaa viime syksynä huoltoaseman läheisyydessä. Tyttö oli laiha ja sen nisät olivat turvonneet, joten se oli todennäköisesti tiineenä. Se tuli ystävällisesti ihmisten luo ja olisi lähtenyt vaikka heti mukaamme, mutta paikalliset ihmiset eivät antaneet ottaa sitä.

Vuodenvaihteen tienoilla Tina löytyi uudestaan saman huoltoaseman läheltä suuren tien vierestä. Tällä kertaa sillä oli pennut ja se tuotiin pentuineen turvaan. Tina ja pennut odottavat nyt Magda´s Angels Placessa pääsyä parempaan elämään.

Tina pitää ihmisistä, saattaa olla aavistuksen varuillaan ensin (onhan sillä kova elämä takana), mutta todettuaan ihmisen ystäväksi, tyttö vain painautuu viereen hellittäväksi, katsoo silmiin ja suukottelee.
Tyttö on rauhallinen, ei kovin äänekäs, ja varmastikin hyvin sopeutuvainen.
Se ei ole enää ihan nuori ja sen hampaat eivät ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta sillä on varmasti vielä paljon hyviä vuosia annettavana omalle tulevalle perheelleen.
Tina on kivan kokoinen koira, n. 45cm korkea ja painoa siinä 17 kg. Sopii varmasti lenkkikaveriksi ja sohvanvaltaajaksi yhtä lailla.

Tina saapui Suomeen kotihoitoon 20.3.2014.

Tina sai oman kodin huhtikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020