Tinja

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ajaessamme Bukarestin lentokentältä kohti Giurgiua vilkasliikenteisen autotien varrella näkyi liikettä. Pysäytimme auton ja lähdimme paikalle katsomaan, mutta tuntui kuin maa olisi niellyt liikkujan. Näin itseasiassa olikin, sillä huomasimme asfaltissa aukon. Pieni kultaturkki katsoi maan alle syntyneestä onkalosta pelko silmissään ja koitti painautua mahdollisimman pieneksi löytämäänsä turvapaikkaan. Se ei kuitenkaan edes yrittänyt puolustautua millään tavoin vaan antoi vieraiden ihmisten nostaa itsensä syliin ja autoon.

Kultaturkki paljastui puolen vuoden ikäiseksi tyttöpennuksi ja sai nimekseen Tinja. MAP:ssa sen päälaella ollut pahannäköinen haava tutkittiin ja puhdistettiin ja saatuaan tarvittavat sisä -ja ulkoloishäädätykset Tinja pääsi tutustumaan tarhan toisiin pentuihin. Luonteelleen ominaisesti tyttö haki ujon kysyvästi uusia kavereita leikkimään ja kilteimpien kanssa saikin aikaan lähestulkoon heti leikkipainin, kun taas tomeramman kaverin saapuessa paikalle Tinja väistyi heti syrjempään. Tytön tulevassa kodissa voisi hyvin olla lempeä koirakaveri odottamassa, mutta kovin omanarvontuntoisen koiran varjoon tämä pikkuneiti jäisi varmasti.

Tinja ujostelee alkuun uusia asioita, mutta reipastuu päivä päivältä ja kannustavassa kodissa tämä pieni ja hiljainen kullannuppu puhkeaisi varmasti piankin täyteen kukkaan.

Tinja on tällä hetkellä säkäkorkeudeltaan noin 30 senttiä ja jäänee aikuisenakin keskikokoista hieman pienemmäksi.

Tinja sai oman kodin heinäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020