Hippu (ent. Titica)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista 29.12.2014: Titica oli kotia etsivistä koirista sympaattisimman näköinen, joten päädyimme kysymään neidistä hieman lisää.

Kävi hyvä tuuri ja saimme Titican varattua, joten hänen matkansa kohti kotia pääsi alkamaan.
Titica saapui Suomeen elokuussa ja kävimme noutamassa hänet Maskusta. Titicasta tuli kotiin päästyään Hippu ja nimi sopii hänelle mainiosti. Hiljaisesta ja arasta koirasta on pikku hiljaa muuttunut rohkeampi ja reippaampi, mutta aina välillä lenkkeillessä rapisevat lehdet tai pelottava orava saa sydämmen hakkaamaan ja kurssin välittömästi kohti kotia. Hippu on tutussa ympäristössä erittäin reipas ja energinen koira.

Metsälenkillä koira ei kovin kauaksi laumasta lähde ja nukkuminenkin tapahtuu emännän kainalossa, visusti peiton alla. Isäntäkin on täysin sulaa vahaa kun tämä nappisilmä käpertyy kainaloon ja huokaisee onnellisena.
Sisäsiisteys, käskyt ja komennot Hippu on oppinut melkein kerrasta, mikä entisenä terrierin omistajana tuntuu kovin ihmeelliseltä.

Kiitos Pelastetaan Koirat Ry:n porukalle hienosta työstä, ilman teitä meillä ei Hippua olisi.

Laitoin liitteeksi vielä kuva Hipusta, juhlarusetissa :)

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Titica on pieni ihme. Se ja sen sisarukset olivat hyvin pieniä, kun ne pelastettiin pois kunnallisen koiratarhan nälästä ja liasta. Ne sinnittelivät, minkä jaksoivat, mutta osa sairastui kovaan kuumetautiin, eikä niillä ollut voimia ja vastustuskykyä selvitä siitä, hoidoista huolimatta.

Muistan keväällä, kun nämä pennut olivat paljon pienempiä, miten yksi niistä aina istui pieni nenä aitaverkon raosta sojottaen, odottaen ihmistä tulevaksi. Mahtoikohan se olla juuri Titica, joka pienessä, hennossa pennun ruumiissaan jaksoi toivoa niin paljon, että ei sairastunut, vaan onnistui kasvamaan isommaksi, sai rokotusuojat ja on nyt valmiina oikeaan koiranelämään.

Titican vanhemmista ei ole tietoa, mutta tyttö jää paljon keskikokoista koiraa pienemmäksi. Ja rakenne sillä on aika hento. Titica on rauhallinen koira, joka ei paljon pidä edes ääntä.

Titica sai oman kodin elokuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020