Tobias

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tobias on suloinen pieni pojannassikka, joka valloittaa tällä hetkellä Magda´s Angels Place -koiratarhaa. Poika on niin ihmisrakas ja utelias napero, että heti tilaisuuden tullen se kipuaa pentuaitauksen matalien aitojen yli ja kipittää suoraan kohti tarhan klinikkarakennusta, josta arvelee löytyvän tarhan työntekijän Catalinin.

Tobias on normaalin, iloisen pennun tapaan leikkisä ja touhukas, mutta se malttaa myös jättää vaikka kesken leikin kaverinsa painimaan ja rauhoittuu ihmisen syliin. Se istua napottaa, katsoo suoraan silmiin ja kuuntelee pitkiäkin aikoja tarkkaavaisena mitä ihminen juttelee sille. Tobias myös nauttii kovasti saadessaan olla hellittävänä ja huomion keskipisteenä.

Ikää pikkuherralla on tällä hetkellä nelisen kuukautta ja se kasvanee aikuisena keskikokoiseksi tai jää jopa hitusen pienemmäksi.

Tobias sai oman kodin heinäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020