Toffi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Koiratytöt Sorana ja Toffi elivät yhdessä köyhän romanialaisperheen luona siihen asti, kun maaliskuussa joku perheen naapureista soitti paikallisen koiratarhan rankkurit ottamaan koirat kiinni. Ne kuljetettiin tappotarhalle, josta perheellä ei ollut varaa lunastaa niitä takaisin.

Tyttöjen perhe tiedosti myös ettei heillä ole rahaa pitää enää huolta tytöistä ja pelkona oli rankkurien uusi hyökkäys, joten he pyysivät apua niiden pelastamiseksi ja uusien kotien etsimiseksi.

Muutamien mutkien ja järjestelyiden jälkeen Toffi ja Sorana saatiin kuljetettua turvaan MAgda’s Angels Placeen ja nyt ne olisivat valmiita ottamaan uuden askelen kohti ikiomaa perhettä ja loppuelämän kotia.

Toffi sai nimensä karkista. Se on niin sisältä kuin päältäkin pehmeää, makeaa ja suloista toffeeta. Toffi on luonteeltaan herkkä ja se tulee hyvin toimeen niin ihmisten, toisten koirien kuin kissoenkin kanssa, kunhan sille antaa pienen hetken aikaa tututustua ja voittaa sen luottamus.

Harvoin pystymme sanomaan miten tarhan koirat suhtautuvat lapsiin, sillä MAP sijaitsee kaupungin ulkopuolella eikä siellä juurikaan vieraile lapsia. Soranasta ja Toffista kuitenkin tiedetään, että ne ovat eläneet lapsiperheessä aiemmin.

Iältään Toffi on nyt noin 2-vuotta. Säkäkorkeudeltaan se on noin 35 senttiä ja painaa vähän yli 10 kiloa.

Toffi sai oman kodin kesäkuussa 2015.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020