Toivo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Helmikuu 2015 Toivo etsii uutta kotia tai hoitopaikkaa pikaisesti.

Toivo on tullut Tallinnasta vuonna 2007. Se on leikattu ja terve uros, seniori tosin jo. Ikää on n. 11 vuotta. Toivo on energinen, mutta tottelee hyvin varsinkin sisällä. Ulkona saalistusvietti (oravat, varikset yms.) ja toisten koirien läsnäolo saattaa välillä saada yliotteen. Toivo viihtyy hyvin maalla, sitä voi pitää pihapiirissä vapaana, ei karkaa ruokakupista kauas. Omistaja on sienestänyt, marjastanut, kalastanut, hiihtänyt ja lenkkeillyt maastossa sen kanssa paljon. Toimii myös kaupunkiympäristössä, vaatii vain osaamista käsittelyssä, koska voi impulsiivisesti reagoida eri asioihin.

Toivo on elänyt tähän saakka aikuistaloudessa ja nyt ongelmaksi on muodostunut vauvaperheen epämääräinen rytmi, vauvan itku sekä ääntely, erityisesti öisin. Toivo vahtii vauvaa ja huolehtii liikaa sen itkuista. On stressaantunut ja öisin itkee makuuhuoneen ulkopuolella, kun vauva ääntelee. Toivosta on tullut myös kova läheisyyden ja hellyyden kerjääjä, puskee päälle, ei odota omaa vuoroaan yms.

Tilanne perheessä on akuutti ja Toivolle toivotaan pikaisesti omaa, uutta kotia tai vaihtoehtoisesti hoitokotia.

Toivo pääsi enkelten luokse 14.2.2015 oman ihmisensä saattelemana eikä sen tarvinnut enää lähteä omasta kodistaan.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Heinäkuu 2007: Tallinnan tarhalla odottaa omaa kotiaan 3-vuotias Toivo poika, joka löydettiin kadulta harhailemasta ja otettiin talteen.

Huolimatta tarhalle joutumisesta ja kaikesta oudosta ja jännittävästä mitä Toivo on nyt joutunut kohtaamaan, se on säilyttänyt perusluottamuksena ihmisiin ja alkuarastelun jälkeen siitä vapautuukin pian iloinen ja luottavainen nuori mies.

Lenkillä Toivo kulkee yllättävän hienosti, se vetää hihnassa ainoastaan kun huomaa jossain puskassa jotain hyvin mielenkiintoista, mutta silloinkin rauhoittuu nopeasti. Toivo onkin perusluonteeltaan melko rauhallinen kaveri, ei mikään hötkyilijä. Toivo tulee hyvin toimeen niin narttujen kuin muiden urostenkin kanssa, ei haasta riitaa ja jos joku muu sen tekee, Toivo mieluummin vetäytyy syrjään kuin vastaa kähinään.

Turkki pojalla on karkea,lyhyt ja hieman kihara, muistuttaakin tältä osin noutajaa, minkä puolesta puhuu myös ystävällisyys, sosiaalisuus ja avoimuus. Toivo on korkeudeltaan hieman alle 60 cm.

Missä siis on koti kultaiselle Toivolle, jossa ollaan valmiita viettämään paljon yhteistä laatuaikaa lenkkeilyn ja ties vaikka jonkin harrastuksenkin parissa?

Toivo sai kodin heinäkuussa 2007.

[divider scroll_text=””]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020