Tolea

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumiset kodista 13.4.2018

Meidän rakas, ihana, unohtumaton hurmuripoika lähti Taivaankotiin 12.4.2018. Maksakasvain aiheutti äkillisen luhistumisen. Tolea oli aivan uskomattoman upealuonteinen koira. Suru ja ikävä on kova. Tolea oli onnellinen ja nautti elämästään aivan viimeiseen päivään saakka.

[divider scroll_text=””]

Kuulumisia perheeltä 10.9.2016

Tolea on sopeutunut hyvin. Hiukan ripulia oli ensimmäisenä päivänä. Tolea rakastaa nukkua ja kelliä omalla pehmeällä patjallaan. Remmissä kulkeminen sujuu jo hienosti ja tulee luokse kun romaniaksi kutsuu. Tolea on aivan ihana kultainen koirapappa. Kiitos kaikille.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 06 / 2016

Tolea on noin 8-vuotias ja 45 cm korkea hurmuripoika, joka pelastettiin kunnalliselta tarhalta Magda’s Angels Placeen.

Tätä tuuheaturkkista kaveria ei voi olla tarhalla huomaamatta, se kun oleilee niin lähellä ihmistä kuin pystyy. Kun häkistä poistuu, Tolea hiljaa itkee lähtijän perään. On selvää, että kaveri kaipaisi omaan kotiin ja ennen kaikkea oman ihmisensä luo niin pian kuin mahdollista.

Tolea asustaa samassa tarhassa viiden muun koiran kanssa, ja tulee kaikkien kanssa loistavasti toimeen. Tolea kuitenkin haluaisi ihmisystävän – saadessaan valita se hakeutuu mieluummin ihmisen kuin toisen koiran seuraan. Syytä suureen ihmisystävällisyyteen ei tiedetä, mutta ilmeisesti Tolea on ollut onnekkaampi kuin monet muut kaduilla kulkevat kohtalotoverinsa, ja sillä on ollut enemmän hyviä kuin huonoja kokemuksia ihmisistä.

Tolea on olemukseltaan iloinen, utelias ja leikkisä koirapoika. Tarhalla ollessaan Tolealla on ollut hyvä ruokahalu ja sille on kertynyt hieman lisäpainoa. Se varmasti toivoisikin pian pääsevänsä pois nykyisistä rajallisista ympyröistään, ja kuluttamaan energiaansa lenkkeilemällä oman ihmisensä rinnalla.

Linkki videoon

Tolea lensi omaan kotiin Suomeen 8.9.2016. Onnellista loppuelämää Tolealle ja perheelle!

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020