Tomson

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Tomson eli tuttavallisemmin Tom tuli syyskuun alussa Romaniasta autokyydillä. Tuolloin hyvin stressaantuneelle Tomille ei löytynyt sopivaa hoitopaikkaa ja se jäikin Viroon hoitoon.

Tomson on elänyt pitkään kadulla Romaniassa ja se kuului pieneen ja tiiviiseen laumaan, jonka kaikki jäsenet olivat hyvin ystävällisiä ja sosiaalisia ihmisiä kohtaan. Ne myös välttivät konflikteja toisten koirien kanssa. Tomson tuleekin toimeen narttujen kanssa, mutta hoitopaikassa ei ole ollut sopivaa urosta, jonka kanssa olisi voitu kokeilla tapaamista.  Kissojenkin kanssa Tom tulee toimeen.

Tomson on herkkä poika, joka säikähtäessään saattaa hetken panikoidakin, mutta tutun ja turvallisen ihmisen seurassa rauhoittuu kyllä pian. Se ei osaa vielä kulkea remmissä, joten uuden kodin olisi hyvä sijaita omakotitalossa ja aidattu piha helpottaisi myös huomattavasti elämää. Tämän vuoksi Tomson etsiikin rinnalleen kokenutta koiraihmistä, jolla on osaamista, ymmärtämystä sekä halua opettaa hurmaava poika kotikoiran tavoille. Tomson on fiksu nuorimies, joka oppii uusia asioita pian ja herkut auttavat tässä kovasti. Kunhan se on saanut luottamuksen uuteen ihmiseen, pojasta kuoriutuu leikkisä, hellyydenkipeä ja äärimmäisen luottavainen ystävä.

Tom on n. 55cm korkea ja painoa sillä on n. 20kg.

Tomson sai oman kodin joulukuussa 2012.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020