Toni

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli
” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Tonin kummeja: Kaarina H, Riitta  sekä Hanna ja Petri.

Toni eli isohkossa laumassa tutulla alueella, jossa koiria käydään säännöllisesti ruokkimassa. Se ei erottunut laumasta mitenkään erityisesti, se on kaunis koira, mutta toisaalta aika tavallisen näköinen mustanruskean turkkinsa ja puoliluppakorviensa kanssa.

Eräänä päivänä koiria oltiin taas ruokkimassa, ne juoksivat innoissaan auton ympärillä ja sattui niin ikävästi, että Toni joutui auton töytäisemäksi loukaten toisen takajalkansa. Tämä oli toisaalta pojan kannalta onni, koska tapahtuneen vuoksi se tietenkin nostettiin autoon ja vietiin turvaan.

Tarhalla Toni osoittautui araksi koiraksi, jalka parani omia aikojaan, vaikkakin se jäi luuduttuaan jäykäksi kintereestä ja vaikuttaa toista lyhyemmältä. Toni kävelee jalalla, mutta kovaa juostessaan nostaa sen ilmaan, ikään kuin pois tieltä. Toni on kiinnostunut ihmisistä, mutta pysyttelee pienen välimatkan päässä. Se rakastaa koppailla makupaloja. Toni tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, vaikka käykin välillä pullistelemassa vieraammille poikakoirille.

[divider scroll_text=””]

Kummikoiriin pääset täältä.

[divider scroll_text=””]

Toni etsii kotia, jossa aran koiran sosiaalistamiseen osataan paneutua ja on tästä syystä myös kummikoirissa, koska sopivan kodin löytyminen saattaa kestää. Toni on n. 50cm korkea ja painaa n. 20kg.

Tonista tuli enkeli alkuvuodesta 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020