Trine

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Trinen omia kummeja ovat Pia Lovo ja Kaisa Maltari.

Tammikuun 2015 puolenvälin tienoilla Magda oli matkalla pelastamaan kadulta Teodor nimistä koiraa, kun törmäsi sattumalta mieheen, joka omalla tahollaan yrittää pitää huolta asuinalueensa kodittomista koirista. Mies oli erityisen huolissaan emokoirasta, joka oli ihan vähän aikaa sitten synnyttänyt kadulle ja oli suuressa vaarassa vauvoineen.

Parin päivän järjestelyiden jälkeen taas kerran Magda’s Angels Placeen oli saatu järjestettyä pikkuperheen mentävä kolo ja äiti pikkuisineen pääsi turvaan. Äitikoira sai nimekseen Trine. Sen pennut Tuua, Timja ja Tuure ovat saaneet kodin yhdistyksemme kautta.

Trine on mukana Kummikoirat-projektissa arkuutensa vuoksi. Jo pelkästään valokuvan saanti Trinestä on vaikeaa. Se puikkelehtii piiloon, minkä pääsee varsinkin vieraampia ihmisiä. Trine haluaisi tulla ihmisen luo, mutta ei vielä uskalla. Floriniin Trine luottaa sen verran, että hän pääsee sitä varovasti silittämään. Trine tarvitsisikin rohkaistuakseen sitä, että jollain ihmisellä olisi aikaa viettää sen kanssa.

Trine on noin 45 senttiä säkäkorkeudeltaan.

1.11.2017

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Trinen osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020