Tudor

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Tapasimme Tudorin Giurgiun vankilalla ajaessamme taas eräänä iltana kotiinpäin. Pysähdyimme ruokkimaan nyt hyvin vähäiseksi jääneen vankilan lauman ja huomiomme kiinnitti hyvin ystävällinen poika, jolle ruokaa tärkeämpää tuntui olevan ihmisen läheisyys. Halasin ja silittelin poikaa ja kun meidän oli aika lähteä jatkamaan kotimatkaa Tudor lähti juoksemaan auton vierellä pyrkien mukaamme. Itketti, kun koitin epätoivoisesti keksiä jotakin ratkaisua minne voisimme saada tämän ystävällisen pojan, sillä koiran liika ystävällisyys ja luottamus ihmiseen koituu usein kohtaloksi Romanian kaduilla.

Puhuin Tudorista Magdalle, tiesin ettei meillä ole tälläkään hetkellä vapaata tarhallamme, mutta en vain saanut poikaa mielestäni. Muutaman päivän jälkeen kun olimme ajamassa Pyryn kanssa, käänsimme auton vankilalle päin, olin päättänyt yrittää sijoittaa pojan tarhalle. En tiennyt minne sen siellä saisin, mutta jokin vaisto sanoi, että poika on saatava mahdollisimman pian pois kadulta, se ei olisi turvassa…

Tarhalla teimme järjestelyitä ja Tudor saatiin sijoitettua Nanon ja Jadenin kanssa samaan häkkiin. Molemmat haukkuivat ja olivat epäluuloisia uutta tulokasta kohtaa ja erityisesti Nano oli päättänyt ettei suvaitse uutta urosta omalla reviirillään. Nanon koittaessa haastaa Tudoria mittelöön, Tudor vain käänsi päätään poispäin.

Jo seuraavana päivänä taas tarhalle mennessäni löysin Jadenin leikkimästä Tudorin kanssa, Nanon hieman osoittaessa mieltään, mutta kun uudet kaverukset kirmasivat yhdessäs ulkoiluaitauksessa ei Nanokaan malttanut olla menemättä mukaan leikkiin.

Koitin ottaa kuvia Tudorista, mutta se kiehnäsi ja pyöri koko ajan aivan kiinni minussa ja tuntui nauravan ihan koko ajan koko suloisella kuonollaan. Tudor onkin yksi hyväntuulisimmista ja ihmisrakkaimmista koskaan tapaamistani koirista.

Sille voisi olla hyväksi koiraseura, sillä se on myös vilkas, leikkisä ja nuori iältään. Tudor on luultavasti korkeintaan 1,5 vuotias tällä hetkellä. Se on hyvin ketterä ja sopusuhtainen ja sen voisi hyvin ajatella sopivan vaikkapa johonkin harrastukseen, kuten tokoon tai agilityyn. Tudor on säkäkorkeudeltaan noin 50-55 senttiä ja painoa sillä on noin parisenkymmentä kiloa.

Tudor sai oman kodin kesäkuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020