Tuua

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tammikuun puolenvälin tienoilla Magda oli matkalla pelastamaan kadulta Teodor nimistä koiraa, kun törmäsi sattumalta mieheen, joka omalla tahollaan yrittää pitää huolta asuinalueensa kodittomista koirista. Mies oli erityisen huolissaan emokoirasta, joka oli ihan vähän aikaa sitten synnyttänyt kadulle ja oli suuressa vaarassa vauvoineen.

Parin päivän järjestelyiden jälkeen taas kerran Magda’s Angels Placeen oli saatu järjestettyä pikkuperheen mentävä kolo ja äiti pikkuisineen pääsi turvaan. Nyt viiden kuukauden ikään ennättäneet pennut olisivat valmiita lähtemään kohti uusia seikkailuja.

Perheen pörröistä pikkutyttöä Tuuaa, Magda kutsuu nimellä ”miss sociable”. Tuua on todella rakastettavan suloinen, reipas ja leikkisä. Tämän tomeran pikkuneidon aitausta asuttaa muutama arempi pentu, joiden sosiaalistamiseen se osallistuu antaumuksella. Ujoimmatkin koiralapsista uskaltautuvat Tuuan vanavedessä nuuskuttelemaan ja tutustumaan ihmiseen.

Tuuan emo on noin 45 senttiä säkäkorkeudeltaan ja oletamme myös Tuuasta kasvavan suunnilleen saman kokoisen.

Tuua sai oman kodin kesäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020