Tuure

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Magda meni tammikuun puolenvälin tienoilla pelastamaan kadulta ihan toista koiraa, Teodoria, kun tapasi paikallisen miehen, joka koittaa pitää huolta sen alueen katukoirista. Mies kertoi emokoirasta, joka oli ihan vähän aikaa sitten synnyttänyt kadulle ja oli suuressa vaarassa vauvoineen. 22.1. tämä äitikoira vauvoineen pääsi turvaan MAP:iin ja tämä poika on yksi niistä vauvoista :) Se on alkuun vähän ujosteleva vieraiden ihmisten kanssa, mutta hetken mietiskeltyään ja kerättyään rohkeutta siitä paljastuu ihan ”normaali” leikkisä koiralapsi. Se tulee hyvin toimeen muiden pentujen ja koirien kanssa ja vipeltää niiden joukossa. Kunhan poika saisi kannustavan ja opastavan oman ihmisen siitä kasvaisi taatusti piankin reipas nuoriherra ;)

Äitikoira on noin 45 senttiä säkäkorkeudeltaa ja jotakin sen kokoista tai ihan vähän isompaa arvelemme tästä pojasta kasvavan.

Tuure sai oman kodin heinäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020