Valentin

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ystävänpäivänä istui kadulla ihmeissään ja yksin pieni vauvanpörröinen pentu. Paikallinen nainen heltyi sen nähdessään ja meni ruokkimaan sitä. Pentu ilostui kovasti saamastaan huomiosta, se vispasi pientä häntäänsä niin että hännän osuessa lähellä olevaan puuhun, sekin alkoi heilua samaan tahtiin.
Magda sai siis taas soiton ja kohta oven taakse ilmestyi pahvilaatikko, josta kurkisti hieman arasti maailman suloisin pennun naama. Ystävänpäiväpaketti toimitettiin siis suoraan kotiovelle ja pikkupoika sai saman tien nimekseen Valentin.

Valentin pääsi pesulle ja sai sitten istua pyyhkeen sisälle kiedottuna sylissä, ihmetellen uutta käännettä elämässään. Pestessä sen turkista löytyi runsaasti syöpäläisiä ja se saikin seuraavaksi ulkoloishäädön ja madotuksen.
Ensimmäisen yön Valentin nukkui makuuhuoneessa omalla pikku pedillään, se kävi välillä hakemassa huikopalaa kupista ja kiipesi taas takaisin pehmeälle vuoteelleen. Seuraavana päivänä Valentinin matka jatkui Mapiin. Se istui autossa sylissä, läähätti välillä jännittyneenä ja kun ajoimme ulos kaupungista ja tulimme pirkälle Mapiin johtavalle peltotielle, Valentin kiipesi ikkunaa vasten katsomaan, minne matka vie. Liekö pienokainen kuullut huhuja, että Mapiin johtava tie on pelastuksen tie, sillä maisemat nähtyään se käpertyi tyytyväisenä syliini nukkumaan, kuoppaisesta tiestä huolimatta.

Mapissa poika sai majoittua klinikkarakennuksen makuuhuoneeseen seuranaan kissa ja kana. Ja minä, joka jäin tarhalle yövahtiin. Poika nukkui taas pehmeällä pedillä, sai hieman leluja ja puruluita haettuaan ensin pureskeltavaksi työntekijä Catalinin tossut. Terve pentu siis, ja älykäs; olin laittanut ruokakupin toiselle puolelle huonetta, poika kävi noutamassa kupin nappuloineen siististi hampaissaan kantaen ja asetti sen viereensä pedille!

Valentin osoitti myös hieman tulevaa luonnetta vastailemalla ulkopuolella haukkuville koirille ja komentelipa se pikkuisella äänellään jo kissaa ja kanaakin.

Emme tiedä Valentinin tulevaa kokoa, mutta arvioin hänen kasvavan n. 45cm korkeaksi ja painoa voisi tulla vajaa 20kg. Valentin on nyt n. 3 kk vanha ja valmis adoptioon saatuaan kaikki tarvittavat rokotukset.

Valentin sai oman kodin huhtikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020