Vasilica

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9-10 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kauniilla ja lempeäsilmäisellä Vasilicalla on erityinen paikka Magda Radun sydämessä. Vuonna 2007, kun he aloittivat Giurgiun sterilointikamppanjaa – todellista maratoonia – ilman ulkopuolista tukea uhraten omat rahansa ja aikansa sekä ajaessaan autot täynnä koiria kaupungin kaduilla, myös Vasilica tuli Magdalle tutuksi. Silloin se oli vielä nuori koira ja se hyväksyttiin asumaan tietyn paikallisen kaupan läheiseen naapurustoon. Vasilica steriloitiin kamppanjan myötä ja sen elämä omassa yhteisössään oli järjestyksessä – näihin päiviin saakka.

Vasilica on nyt 9-10 -vuotias ja vaikka se on aina ollut kiltti ja rauhallinen koira eikä ole häirinnyt ketään, tuo kaupan pitäjä ei enää sietänyt sen läsnäoloa vaan soitti rankkurit hakemaan sen pois. Vasilicalla oli onnea ensimmäisellä kerralla – se onnistui pakenemaan rankkureilta ja palasi takaisin tuttuun paikkaansa. Mutta toisella kerralla onni oli käytetty loppuun ja Vasilica, joka ei enää ole nuori koira, joutui pahamaineiselle kunnalliselle koiratarhalle. Siellä se oli täysin pelosta lamaantunut, ilman toivoa, nurkkaan pieneksi käpertyneenä haluten vain kadota. Magdalle oli selvää, että Vasilica – yksi hänen tytöistään vuosien takaa – ansaitsee enemmän ja on pelastettava. Nyt Vasilica, pikkuinen mummeli, on turvassa MAP:ssa ja odottelee sitä ihan ikiomaa ja ainutkertaista kotiaan, jossa viettää vielä toivottavasti monta hyvää ja onnellista vuotta rakastettuna perheenjäsenenä.

Vasilica tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Sillä on alistuva luonne ja enemmin kuin alkaisi riitelemään tai kilpailemaan huomiosta kenenkään kanssa se siirtyy syrjään. Sen ei ole kuultu koskaan haukkuvan joten mummun tuleva koti voi olla myös kerrostalossa. Vasilica ujostelee vähän tarhan melussa, mutta todella rakastaa ihmisiä ja läheisyyttä. Se on säkäkorkeudeltaan n. 45 senttiä.

Vasilica sai oman kodin kesäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020