Vendo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Noin 30cm ihana ”pötkylä”uros. Kiltti mutta hieman varautunut. Noin 3-4v

Vendo pääsi ainoaksi koiraksi Espooseen.

Vendosta lisää

[divider scroll_text=””]

Kuulumisia kodista 6.8.2007

Vendo on siis ollut jo perheemme jäsen lähes viisi vuotta. Ikääkin on jo arviolta 8-9 vuotta ja sen huomaa :) Vendosta on tullut äkeä vanhapoika, jolla vielä hormoonit hyrrää välillä vähän liikaakin. Luomia on alkanut ilmestyä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin (yhtä jopa huulenreunasta yritin punkkina poistaa – onneksi ei onnistunut ja lääkäri totesi oikean laadun).

Vendo on todettu Lancashire heelerin sekoitukseksi (saattaa olla jopa aito pitkäkarvainen heeleri, vaikkei korvat juurikaan pysy pystyssä ja selässä on luvattomia valkoisia karvoja, nämä saattavat olla jopa syy hylkäämiseen). Paimenkoiruudesta ei ole epäilystäkään, sillä kaikki pitää haukkua – jopa väärin pysäköity valkoinen pakettiauto. Muutama ihka oikea heelerikin ollaan tavattu.

Linkki rotuyhdistyksen sivuille: http://www.lancashireheeler.fi/

Piki, Dani ja olikohan se Aksel saattavat myös olla jopa heelereitä tai ainakin heelermixejä.

Terveyden suhteen ei juurikaan ole ollut ongelmia, mitä nyt anaalirauhanen välillä vähän vaivaa. Pureskelemaan poika ei ole juurikaan oppinut. Hammaslääkärissäkin käydään, mutta hammaskiveä jaksaa pukata. Säännöllinen liikunta on pitänyt linjat kunnossa.

Lihamakaroonilaatikko on edelleen suurin suosikki vaikkei sitä juurikaan saa :( Royal Canin Sensible kuuluu pääravinnonlähteisiin.

Terveisin Pia Salonen

[divider scroll_text=””]

12.12.2012 Vendo eli pitkän ja hyvän elämän perheemme jäsenenä.

Ratkaisu luopumisesta oli rankka eikä sitä tehty hetkessä. Aivoverenkiertohäiriöt ja sen seuraama dementia lopulta johtivat Vendon ahdistumiseen paikan vaihdoksista, että ratkaisu oli välttämätön.

Vendo sai arvoisensa ja arvokkaan viimeisen hetkensä. Rauhoituksen jälkeen saimme yhdessä himmennetyssä huoneessa odottaa unen tuloa lattialla puhtaalla valkoisella peitolla. Nukahtamisen jälkeen lääkäri hellästi nosti Vendon toimenpidepöydälle. Viimeinen hetki oli rauhallinen. Unessa tapaamme armaani!

Pahviuurna odottaa kevättä ja hautaamista mökille juuri siihen paikkaan missä Vendo aina kaikkein mieluiten vietti aikaansa.

Terv. Pia Salonen

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020