Vera

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pikkuinen Vera tyttö on poimittu keskeltä autotietä turvaan Magda’s Angels Placeen. Eräänä joulukuun aamuna Magdan ja Florinin ollessa matkalla tarhalle, tämä suloinen tyttö vain nökötti tiellä, eikä arkaillut yhtään Florinin poimiessa pienokaisen mukaansa turvaan.

Vera on nuori kaunis tyttö, joka ei ujostele ihmisiä, vaan kovin hellyydenkipeänä pyrkii vieraankin ihmiseen syliin hellittäväksi. Kun toisia koiria paijailee, Vera yrittää kaikkensa saadakseen itsensä näkyväksi ja ihmisen kiinnittämään huomion itseensä. Tyttö sopisi varmasti hyvin myös perheen ainoaksi lellikiksi, sillä toisten koirien seurasta ja tekemisistä tyttö ei tarhalla ollut kovin kiinnostunut. Veran kanssa samassa tarhassa on useita muita koiria, joiden kanssa tulee kylläkin toimeen.

Ihmisen astuessa ulos tarhasta Vera alkaa pomppia aitaa vasten anoen, että ihminien olisi ja jäisi hänen kanssaan vielä edes pieneksi hetkeksi. Vera on ikänsä tapaisesti leikkisä ja touhukas tyttö, josta joku onnekas saa mitä ihanimman ystävän tytön sopeutuessaan onnelliseksi kotikoiraksi.

Pikkuisella Veralla on korkeutta n.30cm.

Vera sai oman kodin helmikuun alussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020