Veverita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Alkusyksyllä Magda sai puhelun paikallisilta ihmisiltä, häntä pyydettiin hakemaan turvaan pieni koiraperhe, tai muuten asukkaat kutsuisivat rankkurit paikalle. Koirat löytyivät syrjäisestä kaupungin kolkasta, hökkelikylästä. Ne olivat hyvin arkoja ja yrittivät peloissaan käydä kiinni pelastajiinsa. Perheeseen kuuluivat uros Milos ja kaksi narttua Mila ja Saaga, joista jälkimmäinen oli jo pitkälle tiineenä.

Pieni perhe sai siis turvan majatalosta eli pääsivät Magdan tarhalle. Saaga sai suloiset pentunsa ja koko koiraperhe hoiti niitä huolella ja rakkaudella. Kun Saaga halusi levätä, toimi Mila varaäitinä.
Pennut saivat myös kaikkien tarhalla työskentelevien ihmisten hellän hoidon ja turvan sekä kasvettuaan paljon ihania leikkitovereita.
Milos ja Saaga ovat jo Suomessa omissa kodeissaan ja Mila etsii myös kotia. Pennut ovat valmiina matkustamaan heti kun oma loppuelämän sohvanvaltaajan paikka löytyy.

Veverita on asunut jo pitkään Magdan talossa, seuranaan myöskin muita koiria ja lukuisia kissoja. Tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on varsin veikeä ja hellydenkipeä vipeltäjä. Nimensä se sai luonteensa perusteella ja vähän hauskan ulkonäkönsäkin, Veverita on romaniaa ja tarkoittaa oravaa.

Veverita sai oman kodin helmikuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020