Viena

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Viena tuli meille n.6 viikkoa sitten Romaniasta Katarinan tuomana.

Viena ei edes ehtiny adoptoitiin kun se tuli. Viena oli alussa arka,ei ollu ikinä nähny hihnaa ja kaulapantaa,eikä ollu mitenkään sisäsiisti. Myö tiedettiin nämä ja meni vain pari päivää kun Viena oppi kävelemään hihnassa hyvin ja sisäsiisti koiruus onpi jo. Pärjää hyvin yksin ollessaan.

Vanhemmilla on kaksi muutakin rescue koiraa mitkä on tullu pelastetaan koirilta =)
Vesseli joka tunnettiin siel Vesel niin se on Vienan kanssa kuin paita ja peppu,Viena ottaa Vesselistä tukea ja turvaa ja miten ollaan koira :) Viena on nykyään sisällä tosi riehakas ja villi kakara,ulkona pelottaa hieman jotkut asiat mutta niihin ollaan puututtu ja Viena alkaa ymmärtää jo et tää ei olekaan niin kauhee asia.
Koirapuistossa käydään melkein joka päivä ja voi että Viena niiin nauttii olla siel oli se sit yksin tai oli kavereita.

Ruuasta ei mitään ongelmaa,vaihtelee Vesselin  kanssa ruokakuppeja et sulla on parempaa ruokaa kuin mulla vaikka samaa ruokaa ja sama määrä :) Mutta ne onkin kakaroita viel :)

Vaikka Viena on ollu vähän aikaa,silti se antaa hyvin leikata kynnet,suihkus käynti suht ok,muutkin hoitotoimepidet sujuu hyvin. Antaa katsoa suuhunkin ilman mitään ongelmaa.

Video on kuvattu kun Viena on ollu meillä 3 päivää.

[youtube height=”300″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=M698IB2rB1g[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020