Viggo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Alkusyksyllä Magda sai puhelun paikallisilta ihmisiltä, häntä pyydettiin hakemaan turvaan pieni koiraperhe, tai muuten asukkaat kutsuisivat rankkurit paikalle. Koirat löytyivät syrjäisestä kaupungin kolkasta, hökkelikylästä. Ne olivat hyvin arkoja ja yrittivät peloissaan käydä kiinni pelastajiinsa. Perheeseen kuuluivat uros Milos ja kaksi narttua Mila ja Saaga, joista jälkimmäinen oli jo pitkälle tiineenä.

Pieni perhe sai siis turvan majatalosta eli pääsivät Magdan tarhalle. Saaga sai suloiset pentunsa ja koko koiraperhe hoiti niitä huolella ja rakkaudella. Kun Saaga halusi levätä, toimi Mila varaäitinä.
Pennut saivat myös kaikkien tarhalla työskentelevien ihmisten hellän hoidon ja turvan sekä kasvettuaan paljon ihania leikkitovereita.
Milos ja Saaga ovat jo Suomessa omissa kodeissaan ja Mila etsii myös kotia. Pennut ovat valmiina matkustamaan heti kun oma loppuelämän sohvanvaltaajan paikka löytyy.

Viggo ei ole Saagan oma pentu, vaan samanikäinen, yksinäinen orpopentu, joka myös sai suojan tältä perheeltä. Viggo on varsinainen selviytyjä, se sairasti paljon ihan pienenä, mutta toipui kaikesta ja on kuin kuka tahansa onnellinen ja iloinen, välillä riehakaskin pennunpalleroinen.
Kooltaan poika jää todennäköisesti keskikokoa pienemmäksi.

Viggo sai oman kodin helmikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020