Viiru-S

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”Varattu
” ika=”3,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Viiru-S ja sen veljet löytyivät pikkukissoina Virosta hökkelikylästä hylättyinä. Pojan nykyinen hoitaja kävi paikalla ruokkimassa kissoja useita kuukausia ja sai lopulta ne pelastettua talven alta turvaan.

Viiru-S on sen jälkeen asunut hoitokodeissa ja etsii nyt vihdoin omaa, loppuelämän turvapaikkaa.

Kuulumisia nykyisestä hoitokodista 9.1.2014:

Viiru-S rakastaa tutkailla elämänmenoa ikkunasta, leikkiä ja puskea ja kehräillä ja tulee hoitajan kotiin tullessa ovelle vastaan. Poika on ollut aiemmin melko arka ja vieläkin aluksi arastelee vieraita ihmisiä ja jännittää tilanteita, joissa nostetaan syliin.

Poika on perusterve, ei allergioita, isohko ja sisäsiisti. Väritys on kaunis ruskeakuvioinen ja silmät upean vihreät. Osaa siis käyttäytyä todella siivosti – käyttää hiekkavatia ja terottaa kyntensä raapimapuuhun.

Se voisi jäädä nykyiseen hoitokotiinsa, mutta sinnikkäistä yrityksistä huolimatta sen kodissa pitkään asunut veli ei hyväksy Viirusta, vaan merkkailee paikkoja ahkeraan tahtiin vahvistaakseen reviiriään ja pojat ovat myös toistuvasti ottaneet hanakasti yhteen. Viiru-S on kuitenkin sopuisa ja sopeutuvainen kissa – tulee toimeen monien erilaisten kissojen kanssa, eivätkä koiratkaan ole sille ongelma. Varminta tietenkin olisi, jos tulevassa kodissa olisi vain tyttökissoja tai jos kaverina olisi poikakissa, sen pitäisi olla luonteeltaan sellainen, että sille sopii uudenkin pojan taloon muutto.

Se on myös kaikkiruokainen ja suosikkilistalla ovat niin märkä- kuin kuivamuonat ja kalat ja kanat.

[divider scroll_text=””]

Aiemmat kuulumiset

Kuulumisia hoitokodista 4.6.2013:

Jos joku kysyy niin mielestäni yhdessä samaan kotiin, koska Jura on arempi ja Viiru on rohkeampi. Jura ja Viiru hakevat turvaa toisistaan koko ajan.. nukkuvat kylki kyljessä.. Viiru on koko ajan menossa Pamelan (9 v narttu leikattu) kimppuun, uskoo kyl kun kiellän sitä. Koiran kaa suukottelee, ja käyttävät hyvin vessaa.

[divider scroll_text=””]

Kuulumisia ensimmäisestä hoitokodista 27.3.2012:

Viiru-S ja Jura ovat nuoria, komeita ja raidallisia. Pojat erottaa toisistaan, sillä Juralla on veikeä valkoinen piirto naamassa. Molemmat pojat ovat hoitopaikkaan tullessa alkuun arkoja, mutta reipastuivat muutamassa viikossa. Uudet jutut jännittävät edelleen, mutta tutuissa oloissa ovat rentoja ja seurallisia kavereita. Kumpikaan ei pidä sylissäolosta, mutta tutun ihmisen seurassa viihtyy ja nauttivat rapsuista ja silityksissä. Pojat tulevat loistavasti toimeen hoitopaikan omien kissojen kanssa ja eivät arastele koirienkaan seurassa. Nuorina poikina molemmat ovat leikkisiä ja mielellään monessa mukana. Viiru-S ja Jura voisivat muuttaa omaan kotiin mielellään yhdessä, mutta pärjäisivät varmasti myös erillään, mikäli kodissa olisi reipas kissakaveri. Uuden kodin tulisi varautua siihen, että uusi ympäristö alkuun heitä varmasti pelottaa ja  siihen tottumiseen menee aikaa. Molemmille pojille ruoka maistuu mainiosti ja osaksi varmasti tästä syystä pojat ovat hieman tuhtissa kunnossa.

Jura sekä Viiru-S käyttävät kissanvessaa mallikkaasti. Missäs olisi Viirun oma koti?

[do action=”varaaja” varaaja=”Hanneleen”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020