Viirus

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 13-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Viiruksen (ent. Poiss) kuulumisia 4.3.2017

N. 13 vuotta sitten hain tämän pienen karvapallon vuosaaresta kotiin sijaiskodista. Tuolloin kotona odotti toinen kissa ja isokoira (dobermannseefferiuros). Kotiin kun tultiin ensi töikseen pikkukissa meni vauhdilla puskemaan koiraa joka oli ihmeissään ylitsevuotavasta rakkautta pursuavasta ensikohtaamisesta. Viirus rakastaa koiria ja ihmisiä, ihana mussukka.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

poiss_kissaPoiss (suomeksi poika) on aluksi uudessa ympäristössä arahko eikä tahdo ihmisten kanssa välittömään läheisyyteen. Muutamien päivien päästä Poiss kuitenkin kiipeää syliin ja kehrää. Poiss tarvitsee rauhallisemman kodin ihmisten puolesta, mutta eläinkavereita pitäisi olla, sillä Poiss on erittäin leimaantunut toisiin kissoihin. Poiss tulee toimeen niin aikuisten kuin pentujenkin kanssa ja rakastaa leikkimistä ja painimista. Poiss on täysin sisäsiisti ja hyväruokainen. Poiss on madotettu useampaan kertaan ja on saanut kissojen kolmoisrokotteen sekä rabiesrokotteen. Poiss on hoidossa pk-seudulla kodissa, jossa on koira sekä useita kissoja.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020