Vilja

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kaunis Vilja on pelastettu pentuineen Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta. Vilja on hoivannut tunnollisesti pentunsa elämänalkuun ja on nyt valmis etsimään ikiomaa kotiaan.

Vilja jakaa tarhansa kahden aikuisen uroksen kanssa, ja suhtautuu näihin kovin alistuvasti. Jouduimekin varmistaamaan, että Vilja varmasti uskaltautuu ruokakipolle toisten koirien ollessa läsnä. Syliinkään Vilja ei heti ampaise muiden koirien keskeltä, vaan toivoo hiljaa että hänetkin huomataan. Rapsutteluhetken jälkeen Viljan luota on aina vaikea lähteä pois, se jää hiljaa kysyvästi katsomaan perään. Usein Vilja seuraa perässä tarhan ovelle asti, jää siihen makaamaan ja odottamaan seuraavaa kertaa milloin taas pääsisi ihmisen syliin.

Viljan luonne on puhdasta kultaa. Vilja on mitä lempein ja ihmisrakkain koira, jonka emme ole kuulleet tarhalla haukkuvan. Kovin viisaan ja rauhallisen oloinen Vilja antaisi varmasti kaikkensa omalle ihmiselleen.

Korkeutta Viljalla on n.55 cm.

Vilja sai oman kodin syyskuun alussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020