Vilma

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Tarhakertomus huhtikuu 2009

Surullisen näköinen neiti Vilma.. – Mikä on tarinasi? Vilma-tyttönen on löydetty kadulta. Voisi kuvitella, että tytöstä on pidetty hyvää huolta, koska Vilmalla oli kaulassaan panta, jossa on pattereilla toimiva vilkkuheijastin. Tosin pannan patteri on hukkunut jo aikaa sitten.. Niin kuin on myös Vilman toinen silmä. Silmästä on jäänteenä vain siisti kuoppa, emmekä kadonneen silmän tarinaa voi tietää onko silmä poistettu vai onko se irronnut jonkin tapaturman seurauksena.
Vilma oli luultavasti tiineenä löydettäessä ja tämän takia tyttö on steriloitu tarhalla. Vilma tuntuu olevan häkissään hieman surumielinen. Ihan mielellään hiljainen Vilma lähtee ulkoilemaan, mutta sen ajatukset taitavat olla eräässä tarhan työntekijässä, joka on erityisen ihastunut Vilmaan. Vilma tassuttaa ohi muiden koirien huomioimatta niitä lainkaan. Se ei myöskään halua tutustua kissoihin, joita yritän sille esitellä.

Vilman luonteesta saa sopeutuvaisen ja herkän kuvan, kuvan pienehköstä koirasta, jolle sopii vähän mikä vaan, kunhan hän saisi rakastavan omistajan rinnalleen. Kyllä Vilmasta löytyy iloisuutta ja leikkisyyttäkin, mutta Vilma ei ole niin positiivinen, että uskoisi jokaisen siihen katseensa luovan sitä hänelle suovan. Olisitko sinä Vilman sydämen arvoinen?

Vilma on korkeudeltaan n. 50cm.

Vilma sai kodin huhtikuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020