Vinttara

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 4 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pieni punaturkkinen tyttö, suloinen, iloinen ja ihmisläheinen veitikka, jonka päiviin on pelastumisen jälkeen kuulunut huolellista leikkimistä ja touhuamista Mapin koiratarhalla. Enimmäkseen leikkihommat on suoritettu siskon kanssa, vaikka onhan telmintään muitakin koiria osallistunut. Siskoa odottaa jo koti Suomessa – kenen kanssa pikku Vinttara jatkaa leikkejään siskon lähdettyä?… Jos se tietäisi, mitä on koti ja ihmisen jatkuva läheisyys, se varmaan katselisi suurilla silmillään kohti iltataivaan tähtiä ja haaveilisi omasta prinsessapetistä ja tuoksuvasta ruokakupista sen vieressä. Omista pikkuleluista ja ulkoilulenkeistä, joilla käydään kävelyttämässä omistajaa ympäriinsä. Näytellään, että minullapa onkin tällainen oma kaksijalkainen tuossa hihnan päässä.

Vinttara on pikkuisen ujompi kuin siskonsa, mutta koska sen elämään ei vielä mahdu kovin montaa koiran kuukautta, se varmasti rohkaistuu piankin löydettyään oman paikkansa. Oman perheen, jonka parissa se saa osoittaa ihmisille, kuinka suurta ja täydellistä on pikkukoiran rakkaus.

Vinttara sai oman kodin helmikuussa 2015.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020