Vito

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Vito on yksi niistä onnekkaista, joka on saatu pelastettua kunnalliselta tarhalta Magda’s Angels Placeen. Kunnalliselta tarhalta paikalliset ihmiset eivät juurikaan koiria adoptoi ja varsinkin isokokoisten koirien mahdollisuus päästä omaan kotiin Romaniassa on lähes olematon.

Kovasti saksanpaimenkoiraa muistuttavan Viton kiltti ja viisas olemus sai pelastajan ottamaan Viton monien omaa ihmistään odottavavien koiran joukosta mukaansa.
Se on komea ja oman arvonsa tunteva herrasmies, joka jakaa tarhansa pienikokoisen koirakaverin kanssa ilman ongelmia. Dominoivan luonteen omaavista koirista Vito ei pidä. Vaikkei riitaa haastakkaan, se on valmis puolustamaan omaa asemaansa.

Emme tietenkään osaa kertoa millainen elämä Vitolla on takanaan ennen kunnalliselle joutumista, poika kuitenkin kävelee mallikelpoisesti hihnassa ja kuuntelee hienosti ihmistä.

Hellyydenkipeä Vito vastaanottaa vieraatkin ihmiset pusuttelulla ja syliin tulemalla. Joku onnekas saa Vitosta vielä todellisen uskollisen ystävän itselleen ja Vito todella ansaitsee oman huolehtivan ihmisen jolle se niin kovasti haluaa omistautua.

Poika on säkäkorkeudeltaan noin 60 senttiä.

Vito on kotihoidossa Suomessa.

Viton kuulumisia kotihoidosta 18.6.2014:

Vito on sopeutunut kotikoiran elämään hienosti. Se on selvästi saanut aikanaan hyvän peruskoulutuksen. Se on rauhallinen ja kiltti herra, joka kulkee lenkillä mallikelpoisesti vierellä eikä ole kiinnostunut vastaantulevista koirista tai ihmisistä. Se on täysin sisäsiisti ja osaa olla itsekseen työpäivän mittaisen ajan.

Vito tulee jo hyvin juttuun perheen muiden koirien kanssa, mutta se vetäytyy mielellään omaan rauhaansa eikä piittaa yhteisleikeistä. Se kuuntelee tuttuja ihmistä, mutta valitsee itselleen yhden tärkeimmän, jonka kantapäillä kulkee. Vito jakaa ja vastaanottaa hellyydenosoituksia mielellään, arvoonsa sopivalla rauhallisella tavalla. Uskon, että Vito sopeutuisi nopeasti loppuelämän kotiinsa ja nauttisi tavallisesta kotikoiran elämästä, jossa se saa olla mukana perheensä arkiaskareissa. Vito olisi todennäköisesti tyytyväisempi saadessaan olla perheensä ainoa nelijalkainen, jottei sen tarvitse jakaa sille niin rakkaan ihmisensä huomiota.

Vito pääsi saateenkaarien luokse hyvässä hoidossa elokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020