Vivan

Ikä/Synt: 2008
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Englannissa
Vivanin kummeja olivat: Sami Haapanen, Mari L. ja Minna K.

 

Vivan on noin 3-4 vuotias leikattu tyttökoira.

 

Kadulla eläessään Vivan asui alueella jossa ihmiset kokivat sen ärsykkeenä. Nämä ihmiset päätyivät soittamaan poliisille ja koirarankkureille saadakseen tytön pois alueelta. Magdan tiedustellessa syytä, vastaukseksi tuli se sama vanha ”Emme halua riutuneita koiria meidän asuinaluetta rumentamaan”. Vivanin onneksi, Magda sai hänet otettua rankkureiden käsistä itselleen turvaan.

 

Vivan on arka ja pelokas koira joka on selvästi joutunut jossain vaiheessa elämää kokemaan ihmisen tekemää pahuutta. Kuten häkkikaverinsa Debri, Vivan on todennut turvallisemmaksi haukkua kaikki häkin lähelle tulijat ennen kuin ne ehtivät ”hyökätä” ensin. Tästä huolimatta Vivan ei ole aggressiivinen koira, eikä halua tehdä ihmiselle pahaa. Kyse on pelokkuudesta ja epävarmuudesta, ja tyttö tarvitseekin kärsivällisyyttä ja enemmän ihmiskontaktia tunteakseen olonsa turvalliseksi ihmisen läheisyydessä.

 

Ollessani tarhalla, pyrin mahdollisuuksien mukaan lähestymään Vivanin häkkiä ja näyttämään tytölle etten halua hänelle pahaa. Vivan haukkui vimmatusti, ja niin kauan kuin olin häkin oven toisella puolella hän uskalsi minulle räyhätä ja näyttää ettei kokenut lähestymistäni turvallisena. Yritin lukea Vivania ja hänen liikkeitään, ja tultuani siihen tulokseen, ettei tyttö minua haluaisi purra, pistinkin räyhäävän neitokaisen häkin silmukoista käteni sisälle. Vivan epäröi, mutta hiljeni ja päätti nuuskaista häkissään roikkuvia käsiä. Tämän jälkeen tyttö perääntyi ja etsi itselleen paikan jossa voisi etäältä seurata tilannetta.

 

Vivan on äärettömän kaunis ja selvästi älykäs koira. Adoptointiin tyttö ei kuitenkaan ole valmis vielä aikoihin, ja on tästä syystä otettu mukaan Kummikoira projektiin.

 

Vivan sai lopulta oman kodin Englannista! Toivotamme tytölle hyvää loppuelämää ja suurkiitokset Vivanin omille kummeille! <3

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020