Vivia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Vivia pelastettiin marraskuussa kadulta Magda’s angels placeen sen ollessa viimeisillään tiineenä. Uupunut koira halusi olla viimeiset odotusajat kopin suojissa lepäämässä. Vivia oli tuolloinkin ystävällinen ihmisiä kohtaan ja antoi nätisti käsitellä itseään.

Pentujen synnyttyä Viviasta paljastui todellinen aarre. Vivia on todella lempeä luonteeltaan ja rakastaa yli kaiken ihmisen seuraa ja sylissä oloa. Ruokaa laittaessakaan Vivia ei malttanut kiirehtiä kupille vaan yritti ottaa kiinni kaikista mahdollisista hetkistä olla rapsuteltavana, usein painoi vain päänsä tiukasti kainaloon ja halusi olla lähellä.

Tarhaoloissa Vivia ei vaikuttanut turhan haukkujalta vaan pehmeäluonteiselta ystävältä. Vivialle tärkeintä olisi varmasti päästä oman ihmisen kainaloon ja saada niin kovasti kaipaamaansa rakkautta. Korkeutta tällä itse kultaisuudella on n.45cm.

Vivia sai oman kodin syyskuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020