Vlad

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Vladin tarina on surullinen mutta niin arkipäivää Romaniassa, toivon että luet ajatuksella Vladin tarinan ja et ajattele pelkästään sydämellä vaan myös järjellä ja jos edelleen olet sitä mieltä että Vlad on koirasi niin ota yhteyttä Susaan.

Vlad on joutunut lyhyen elämänsä aikana kokemaan erittäin paljon pahuutta ihmisten toimesta: ensin ihmiset jättivät ruokkimatta pojan, kun se selvisi tästä alkoivat ihmiset jahtaamaan sitä ja lopulta satuttivat sitä erittäin pahasti :( Magda löysi Vladin keskeltä katua makaamasta ja luuli sen olevan kuollut tai loukkaantunut erittäin pahasti joten Magda pysäytti auton ja meni katsomaan poikaa. Kun hän huomasi että poika on ns.kunnossa hän yritti houkutella Vladia pois autotieltä jottei se jäisi auton alle. Samantien kun Vlad meni tien sivuun kadulla olevat ihmiset aloivat jahdata sitä heittelemällä sitä kivillä ja poika palasi keskelle tietä jossa se sai olla ns.”turvassa”. Vlad matkasi turvaan Magda´s Angels Placeen.

Vlad on kauheista kokemuksistaan huolimatta erittäin luottavainen uusia ihmisiä kohtaan mikä on todella sydäntä särkevää kun ajattelee että kaikesta huolimatta tämä suloinen poika rakastaa ihmisiä, niin tuttuja kuin vieraitakin. Vlad ottaa kaikki ihmiset ilolla vastaan, tulee pyytämään rapsutuksia ja haluaa olla ihmisten lähellä. Vladin leuka on murskaantunut pahoinpitelyn vuoksi eikä sitä saada korjattua mutta se ei onneksi näytä poikaa haittaavan, myös kasvoissa on vanhoja arpia. Vlad tulee toimeen muiden narttujen kanssa, ei urosten. Kooltaan tämä poika on n. 45cm korkea ja painoa on n.10kg.

Vlad sai oman kodin joulukuussa 2012.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020