Vulpea

Ikä/Synt: Synt. 2012
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Saksassa
Vulpean kummeja olivat Kati-Susanna Lukkarinen, Aila ja Oiva.

 

Vulpea asusteli eräällä pellolla lähellä ihmisasutusta oman laumansa kanssa, jotka olivat keskenään lisääntyneet 12 koiran laumaksi. Magdan oli tarkoitus ottaa kiinni ja steriloida tästä laumasta 4 tyttöä, joilla kaikilla oli juoksut ja palauttaa nämä kaikki sitten takaisin omaan laumaansa pellolle. Toisin kuitenkin kävi koska nämä suloiset tytöt jättivät tassunjälkensä Magdan sydämeen eikä hän raaskinut niitä enää palauttaa laumaan, joten täpötäydellä tarhalla alkoi järjestelyt tilojen suhteen, jotta saataisiin tilaa tytöille.

 

Muille tytöille on löytynyt koditkin jo Suomesta, vain Vulpea on ujotensa vuoksi vaatinut pidempää sosiaalistamista.

 

Edelleenkin Vulpea on ujosteleva, mutta alun kettumaisesti karkuun luikkivasta tytöstä on kehittynyt hyvin utelias ja äärimmäisen leikkisä. Vulpea vaatii vielä paljon sosiaalistamista, mutta siitä paistaa selvästi halu tutustua ihmiseen ja leikin varjolla sitä saakin jo kosketella. Vaikka Vulpea on arka se ei turvaudu käyttämään hampaitaan nurkkaan ahdistettunakaan.

 

Tämä neito vaatii osaavan ja hyvin pitkämielisen omistajan, joka sitoutuu Vulpean sosiaalistamiseen mahdollisesti hyvinkin pitkäksi aikaa. Vulpea innostaa toisia koiria leikkimään ja se tuntuu olevan aina hyvällä tuulella ja nauravainen. Reipas koirakaveri tulevassa kodissa antaisi varmasti hyvää esimerkkiä myös Vulpealle.

 

Kerrostalo ei ole sopiva asumismuoto tälle tytölle, koska se ilmaisee itseään erilaisin haukahduksin.

 

Vulpea on noin vuoden ikäinen. Se on säkäkorkeudeltaan suunnilleen 35 senttiä ja painoa sillä on alle 10 kiloa. Vulpe tarkoittaa romaniaksi kettua.

 

Vulpea sai oman kodin Saksasta syyskuussa 2013, hyvää loppuelämää pikkuinen!

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020