Vulpita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Saksassa”/]Vulpita eli pahamaineisella Ferentarin alueella Bukarestin viidennen sektorin alueella, kun sen tielle osui julmia ihmisiä. Joukko vielä iältään lähestulkoon lapsia keksi alkaa metsästämään koiria autolla. He onnistuivat ajamaan Vulpitan veljen kuoliaaksi ja Vulpita menetti toisen takajalkansa.

Vaikka Vulpita on menettänyt tassunsa se ei ole menettänyt uskoaan ihmisiin. Se pääsi aluksi turvaan Vier Pfoten-järjestön tarhalle ja sieltä Magda´s Angels Placeen.

Vulpita on rohkea tyttö ja se ”pitää hauskaa” komentamalla toisia koiria. Ei ollenkaan ilkeästi vaan tuntuu, että se tykkää pienestä päälle päsmäröinnistä. Ihmisten kanssa Vulpi on ystävällinen, kiinnostunut ja tarkkaavainen. Sen jalan puuttumista ei juurikaan huomaa, kun se leikkii ja juoksee ulkona siinä kuin muutkin.

Tällä kauniilla nuorella neidolla on ikää arviolta parisen vuotta. Se on säkäkorkeudeltaan noin 40 cm ja painaa suunnilleen 12 kiloa. Tyttö on steriloitu ja rokotettu ja odottaa enää, että joku avaisi sille sydämensä ja kotinsa oven.

Vulpita on varattu Saksaan.

Vulpita sai oman kodin Saksasta maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020