Wanda (ent. Wanga)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kotoa 17.8.16: Wanda tuli kotiin tammikuussa 2007 Rakveren tarhalta jossa oli jo toistamiseen. Oli saanut kesällä 2006 kodin mutta syksyllä 2006 oli tullut itsekseen tarhan porttien taa odottamaan. Tarhanimeltään Wanga.

Kooltaan iso, luonteeltaan täysiverinen vahtikoira joka hyväksyi jotkut ihmiset, toisia ei koskaan, jääräpäinen, itsenäinen, omilleen rakastava, he ketkä hyväksyi kerran kuului aina sydämmeensä.

Lähti sateenkaarisillalle 17.8.2016, arvioitu ikä n. 13 v. Sai pitkän ja hyvän elämän, oman pihan jota vahtia, omat ihmiset joita rakastaa ja paljon rakkautta.

Terveisin Pia

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 10/2006

Videota Wangasta täällä

Sivuillamme oli keväällä tämän niminen ja tämän näköinen narttu Rakveren tarhalta. Se sai paikallisen kodin. Me olemme koko ajan puhuneet tästä tytöstä, että ”se on se Wangan näköinen” ja nyt kun vertasin aikaisempia kuvia tähän tyttöön, tulin siihen tulokseen että kyseessä on pakko olla yksi ja sama koira. Myös luonne täsmää.

Wanga on edelleen iloinen neiti, joka nauttii kaikesta saamastaan huomiosta ja pitää ihmisistä hyvin paljon. Se ei näe tarpeelliseksi vahtia häkkiään, vaikka siinä todennäköisesti on jotakin laumanvartijakoirarotua, mutta luultavasti uudessa kodissaan se ottaa hommakseen pitää silmällä pihaa ja omia ihmisiä. Tästä syystä Wangaa suositellaan omakotitaloon.

Wanga on reipas nuori nainen ja se näkyy muun muassa lenkillä hihnassa vetämisenä. Kun matkaa on taitettu jonkin verran ja suurin pakkautunut energia on saatu purettua, vetäminen tasaantuu hiukan. Tällöin Wanga malttaa olla rauhallinen, kun siitä räpsitään kuvia ja se saa rapsutuksia. Kaiken kaikkiaan Wanga on erittäin tasapainoinen neiti, joka suhtautui lenkillä mukana olleeseen Ketunpoikaan kuten kuuluukin. Se antoi Ketunpojan olla rauhassa, koska toinen ei ollut kiinnostunut leikkimään. Wanga on tarhalla tullut toimeen myös joidenkin narttujen kanssa, mutta sitä ei kuitenkaan suositella toisen nartun kaveriksi, koska välttämättä uudessa kodissa Wangan kemiat eivät toimi toisen nartun kanssa.

Wanga on n. 65cm korkea.

02.12.2006 Ei ole epäilystäkään saako aina iloisen Wangan häkkiin mennä vieras ihminen. Saan hännänheilutusta, hyppimistä ja pusuja. Hyvä hermorakenne täytyy tälläkin neidillä olla, kun se jaksaa vielä vaan olla hyvätuulinen sen jälkeen, kun se on keväällä hylätty, saanut välissä kodin ja taas hylätty ja nyt ollut yli kaksi kuukautta tarhalla. Meistäkin tulee kavereita heti. Wanga pyytää rapsutuksia, tulee pusuttelemaan, menee tutustumaan toisiin koiriin jne.

Wanga sai oman kodin tammikuussa 2007.

[divider scroll_text=””]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020