Wendy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 28.2.2006″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Wendyn kuulumisia kodista 23.7.2006

Wendy on iloinen kun saa juosta vapaana :D

Oppinut istumaan ja menemään maaahan myös tassukin sieltä tulee. Iloinen kaveri.

Terveisin Heidi, Niko ja Wendy

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 04/2006

Tinkan pennut (Iitu, Karppa, Kiki, Mikke, Misty, Morris, Wendy ja Viivi) ovat syntyneet 28.2.2006 Suomessa. Luonteeltaan kaikki pennut ovat hyvin ihmisrakkaita, touhukkaita ja energisiä pikkuvesseleitä ja laumassa ei kukaan tunnu jäävän toisten jalkoihin, vaan kaikki touhuavat tasapuolisesti keskenään.

Pennuista kasvaa isoina vähintään emonsa Tinkan kokoisia eli n. 60 cm korkeita, joistakin pennuista varmasti vieläkin suurempia. Tinkan kuvat+tiedot löytyvät täältä. Rotuina pennuissa mahdollisesti on tiibetinmastiffia, sakemannia ym., joten ihan pienten lasten perheeseen pentuja ei anneta ja tulevilla kodeilla olisi hyvä olla ennestään isoista koirista kokemusta. Pennut luovutetaan alkaen viikolla 17 sirutettuina, rokotettuina, madotettuina sekä eläinlääkärin tarkistamina.

Wendy on 28.2. syntynyt narttupentu. Wendy on hyvin touhukas pikkuneiti, joka on ensimmäisten joukossa pentulaatikon reunalla kiljumassa, kun ihmisiä saapuu huoneeseen. Wendy leikkii siskonsa Viivin kanssa hyvin paljon ja välillä meno yltyy todella rajuksi, johon sitten osallistuvat muutkin pennut. Wendy on myöskin aika äänekäs eli ilmoittaa mielipiteensä asiaan kuin asiaan, jos ei juttu mene neidin oman pään mukaan. Wendy viihtyy myöskin sylissä mielellään.

9.5.2006

Wendy on hyvin touhukas nuori neito, joka rakastaa juoksemista ja ihmisen läheisyyttä. Ihmisten ollessa sen luona se hyppii koko ajan syliin, sylistä pois, syliin jne. samalla villisti pusutellen kaikkea mahdollista =) Wendyn mielipuuhaa on vinkupallolla leikkiminen sekä veljensä Karpan kanssa villit paini-ja juoksuleikit. Wendy tekee hätänsä hienosti paperille, mutta joskus oikein kovan hädän yllättäessä sitä ei vain millään kerkeä paperille asti.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020