William

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]William pappa oli kunnallisen koiratarhan lopetuslistan kärkinelikon joukossa tavatessamme sen ensimmäistä kertaa. Emme saaneet koskaan tietää miksi se oli listalle päätynyt, eikä siihen Romaniassa syytä tarvitakkaan. Yhteistyötarhamme MAP oli taaskin aivan täynnä, samoin kuin autokin jo, mutta lupasimme ja vannoimme palaavamme mahdollisimman pian takaisin hakemaan Williamin ja kolme muuta suurimmassa vaarassa sillä hetkellä ollutta koiraa. Pelkäsimme pahinta, mutta juuri silloin meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin jättää nämä koirat odottamaan ja ihme ja onni, ne olivat palatessamme elävien kirjoissa. Pidettäköön tätä siis jonkinlaisena merkkinä toivosta ja uskosta parempaan huomiseen.

William on noin 10-vuotias elämää nähnyt ja kovia kokenut pappa, mutta sen silmistä näkee että sen usko ihmisiin ja parempaan ei ole hävinnyt. Tämä vanhan herran sydän on täyttä kultaa. William todella rakastaa ihmisiä, tarhaan astuessa sillä on tapana kellahtaa selälleen, kerjäten loputtomiin rapsutuksia. Tarhansa William jakaa monen muun koiran kanssa, joiden touhuamisista ei ole osoittanut olevan kovin kiinnostunut. Ihmisen seura on selvästi tälle pojalle se tärkein juttu.

Olisiko sinulla avata sydän tälle kultaiselle papalle ja antaa hänelle ansaitsemansa eläkepäivät? Ikinuori William ansaitsee parhaan mahdollisen paikan viettää eläkepäiviään rakkauden ympäröimänä ja jos sinusta tuntuu, että sinulla on tarjota tämä kaikki niin otathan yhteyttä Kataan.

Korkeutta Williamilla on n 45 cm.

William sai oman kodin helmikuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020