Wolfy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Wolfy on pelastettu kunnalliselta koiratarhalta, jossa tämä komea nuori herra oli lopetuslistan kärjessä. Syytä listalle päätymisestä emme koskaan saaneet tietää, eikä siihen Romaniassa syytä tarvitakkaan.

Alkuun poika oli epävarma, ja sen ihosta löytyikin puremajälkia muistona kunnallisen tarhan koettelemuksista. Magda’s Angels Placessa Wolfystä on kuoriutunut hyvin reipas ja itsevarma poika. Sen näkee usein yhtyvän leikkiin tarhakavereidensa kanssa, ja asustaakin tarhaansa sulassa sovussa muiden koirakavereidensa kanssa.

Wolfy on hyvin ihmisrakas koira, joka pyrkii samaan osakseen huomiota aina tilaisuuden tullen. Vaikka se rakastaa ihmisen kainalossa köllöttelyä, Wolfy kaipaa tulevassa kodissaan myös liikuntaa, joten aktiivinen, harrastava koti olisi varmasti Wolfylle paras mahdollinen. Mikään turhan hötkyilijä poika ei kuitenkaan ole, vaan osaa rauhottua hetkessä kesken villin leikinkin, jääden syliin makoilemaan. Tuleva koti tulee saamaan Wolfysta todellisen uskollisen ystävän.

Upealla Wolfylla on korkeutta n.50cm

Wolfy sai oman kodin syyskuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020