Yoki

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Magda oli eräänä päivänä koirien kanssa kävelyllä, kun seuraan lyöttäytyi pieni ruskea nappisilmä. Se seurasi muita sinnikkäästi ja Magda päätteli sen olevan hylätty kadulle hiljattain.
Magda otti pikkuisen pojan hoiviinsa ja nyt Yokiksi nimetty pikkuinen etsii omaa loppuelämän kotiaan Suomesta käsin. Yoki on kotihoidossa Ylämaalla.

Kuulumisia kotihoidosta 13.1.2016

Yoki on minikokoinen, mutta kohtuullisen kookkaalla egolla varustettu reipas miehen alku. Ego ei näy turhana pullisteluna tai machoiluna, mutta itsevarmuutena ja toki pitää herkästi puolensa mm ruokaillessa muilta koirilta. Myös ihmisen huomio on hänen mielestään pienen pärinän arvoinen asia.
Yoki on sisäsiisti ja rakastaa ulkoilua. Kovimmilla pakkasilla ulkoilee reippaasti takki päällä, eikä isotkaan lumikinokset ole pikkiriikkiselle seikkailijalle este. Koostaan huolimatta Yoki on aktiivinen ja tarvitsee liikuntaa.

Yokin hoitokodissa on lapsia ja muita koiria. Kaikkien kanssa nassikka on tullut hyvin toimeen. Erityisesti Yoki pitää ihmisistä ja niiltä saadusta huomiosta. Jo ensimmäisenä iltana hoitokodissaan poika oli kuin kotonaan. Toki viriilinä (kastroituna) pojankloppina merkkasi sohvannurkan ihanien koiraneitojen edessä. Merkkaustaipumusta sisälle ei alun jälkeen ole esiintynyt.

Yoki on todella ihmisten perään, se haluaa olla aina siellä missä sinäkin: vessassa, sängyssä, sohvassa. Se siis tarvitsee opastusta ja koulutusta yksinoloon. Taatusti piippailee perään. Muiden koirien seurassa se on viettänyt työpäiviä kotona, tuhoja ei ole silloin tehnyt.

Yokia voisi kuvailla pieneksi ilopilleriksi. Häntä heiluu kaikenaikaa. Lisäksi sillä on taipumus löytyä välillä kummallisista paikoista mm keittiöntuolilta nukkumasta tai lämpöpatterin päällä hiippailemassa.”

Yoki sai oman kodin helmikuun alussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020