Zera

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]”Zeran Tarina”:

Haimme Zeran perjantaina 1.2.2008 Eestistä, Lomade Hoijupaikista. Zera oli todella arka kun näimme hänet ja saimme hänet mukaamme. Laivalla Zera oli todella reipas. Ei tehny mitään tarpeita hyttiin, ja sen verran tyttöä jännitti että vasta puolessa matkassa kotimatkaa teki molemmat tarpeet. Ja sitten ei muuta kun takaisin autoon ja uutta kotia kohti johon oli vielä yli 85km matkaa jäljellä.

Matkan varrella sitten kyyttin tuli minun toinen koira Lilli (Brasilianterrieri), kuukauden Zeraa nuorempi oleva narttu. Lilli ja Zera tulivat hyvin toimeen jo alusta!

Kotona Zera oleilikin sitten aluksi n. viikon sängyn alla, ja sitten paikka vaihtui osittain kenkätelineen väliin ja sängyn alla olemiseen n viikon ajan. Pikkuhiljaa alettiin kuitenkin tutkia koko asuntoa askel askeleelta..

Ulkona mentiin aluksi varoen mutta kuitenkin todella reippaasti!

Zera on edelleenkin hiukan arka, tietyissä tilanteissa enemmän kun toisissa. Pitkälle on tyttö kummiskin edennyt. Ulkona mennään välillä tuhatta ja sataa, rennosti ja hauskaa pitäen! :)

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020