Kummikoiratoiminta antaa mahdollisuuden varmistaa vielä adoptoimattoman koiran hyvinvoinnin. Monet koirat ovat jo kauan odottaneet omaa kotia. Tarhoilla on myös koiria, jotka ovat vielä liian arkoja tai epäsosiaalisia, eivätkä tästä syystä ole vielä adoptoitavissa. Kummikoirat-projektin avulla haluamme varmistaa näiden koirien hyvinvoinnin ja terveyden sekä mahdollisuuden reipastua omalla tahdillaan.

Jotkut koirat jäävät usein myös mahdollisilta adoptoijilta huomaamatta niiden värin, koon tai iän takia. Ryhtymällä kummiksi autat kummikoiraasi matkallaan tarhalta omaan rakastavaan kotiin. Kummikoiratoiminta on erinomainen tapa auttaa eläimiä myös silloin, kun itse ei voi eläintä ottaa esim. allergian vuoksi tai perheessä jo olevien eläinten takia.

Nykyinen avustuskohteemme Zarkovican koiratarha sijaitsee Dubrovnikissa Kroatiassa. Koiratarha levittäytyy Dubrovnikin kukkulalle eri tasoihin ja olosuhteet siellä ovat hyvin alkeelliset. Alueella ei ole sähköä tai juoksevaa vettä. Alue on avointa ja alttiina myrskytuulille ja sateille. Osalla koirista ei ole mitään suojaa. Koiratarhasta huolehtii yksi ainoa nainen – Sandra Sambrailo, joka uurastaa aamusta iltamyöhään yli 300 koiran hyvinvoinnin eteen. Valikoimme Kummikoirat-projektiimme tarhalta koiria, jotka eivät Sandran mielestä ole adoptioon sopivia. Näin haluamme taata näille koirille edes hieman paremmat elinolosuhteet.

Seuraamme kummikoiria tarhalla käydessämme ja kummina saat aina mahdollisuuksiemme mukaan uusia kuvia ja kuulumisia sähköpostiisi kummikoirastasi. Nimesi näkyy kummikoirasi elämäntarinan yhteydessä.

Miten kummina oleminen toimii?

Kummina maksat kuukausittain tietyn summan yhdistyksen tilille, joka toimitetaan Sandralle Zarkovican koiratarhalla oman kummikoirasi tarpeita varten. Kummeilla on myös mahdollisuus tukea kummikoiriaan esimerkiksi lahjoittamalla koirille ulko- ja sisäloishäätöjä. (Ulkoloishäätö Advantix 10 €. Sisäloishäätö Drontal Plus 7 €.)

Kummimaksu on 20 € kuukaudessa, ja se maksetaan yhdistyksen Nordean tilille FI85 1376 3000 121366 viitenumerolla 1041. Yhdistys on ottanut viitenumerot käyttöön sillä tilinhoitomaksut ovat huomattavasti pienemmät käytettäessä viitenumeroita maksussa esiintyvän viestin sijaan.

Maksettuasi kummimaksun viitteellä, kirjoitathan projektin vetäjälle Marjolle sähköpostin jossa ilmenee OMA NIMESI, KUMMIKOIRASI NIMI sekä SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI. Mikäli haluat maksaa kummikoirallesi ulko- ja sisäloishäätöjä, laitathan siitä myös viestiä projektin vetäjälle, jotta maksu saadaan kohdistettua oikeaan osoitteeseen.

Projektin vetäjänä toimii Marjo, marjo@pelastetaankoirat.com.

Pelastetaan Koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa RA/2020/576 ajalle 19.05.2020-18.05.2022 Ahvenanmaata lukuun ottamatta koko maahan.