2011-2012: Magda Radun hoitama Giugiun tarha luovutetaan nopeassa aikataulussa takaisin tarhan entiselle johtajalle, joka on ollut erotettuna toimestaan monien eläimiin kohdistuvien väärinkäytösten vuoksi. Kaupungin pormestari on kuitenkin nyt päättänyt, että tämä mies voi palata tarhan johtajaksi.

Tämän uskotaan enteilevän eutanasialain läpimenoa, ainakin se merkitsee melko varmaa kuolemantuomiota tarhan koirille. Eutanasia Romaniassa ei
tarkoita käytännössä sitä mihin Suomessa on totuttu, vaan laki sallisi julmien keinojen (esim. myrkytykset, hirttämiset jne.) käyttämisen. Eutanasialain mennessä läpi ei yksikään eläin ole turvassa kadulla.

Magda Radulla on pala maata, jonne hän voi siirtää koirat, mutta sinne tarvitaan minimissään ainakin aitoja, koirille suojaa säitä vastaan, vesipumppu, sementtiä sekä varastorakennus.

Pelastetaan Koirat ry pyrkii tekemään parhaansa auttaakseen näitä kuolemaantuomittuja koiria turvaan Magdan tontille.

Jokainen pienikin lahjoitus parantaa näiden koirien mahdollisuuksia saada elää.

Me vetoamme teihin edelleen eläinten ystävät. Jopa pienikin apu juuri nyt auttaa konkreettisesti pelastamaan yhden koiran elämälle.

Keräys on vanhentunut, kiitokset jokaiselle osallistujalle!

2013: Nykyisin Magdan omalla tarhalla Magda’s Angels Placessa asustaa noin 100 koiraa. Tarhalta löytyy myös erillisiä karanteenitiloja uusille tulokkaille sekä sisätiloja hoitoa vaativille eläimille. Tarhalta löytyy myös oma eläinklinikka, jossa pystytään antamaan ensiapua ja tekemään sterilisaatioita.