Ruoka-apu Romanian koirille elintärkeää

lahja_syys16Lahjoituskuorma Romaniaan lähti 15.9.2016 – lämpimät kiitokset lahjoittajille

MAP-koiratarhan yli 100 asukin ja sen läheisyydessä elävien, ilman ulkopuolista apua selviytymättömien koirien sekä niiden eläinten, joille on onnistunut löytää kotihoitopaikka Romaniasta, ruokkimiseen kuluu noin 2000 kiloa ruokaa kuukaudessa.

Ruoka-avun tarve on kasvanut niin suureksi, että tukenne on elintärkeää, jotta saisimme nälkäiset suut ruokittua. Osaa koiralaumoista on pystytty ruokkimaan vain kerran-pari viikossa, mutta jos myös tämä apu joudutaan lopettamaan näillä koirilla on hyvin pienet mahdollisuudet selviytyä edes elossa.

Olemme päättäneet ottaa kokeiluun Lidl-myymälöissä myytävän Orlando-sarjan lammas-riisi SENSITIVE kuivaruoan. Se on edullinen ja pienimuotoisen alustavan kokeilun aikana sen hinta-laatusuhteen todettiin olevan hyvän.

Ongelmana tähänastisten lahjoitusruokien kanssa on ollut merkkien ja laatujen hyvin suuri vaihtelevaisuus, mistä syystä koirien vatsat menevät sekaisin eivätkä ruoka ja tärkeät ravintoaineet imeydy. Lisäksi tarhan työntekijöiden aika, jota olisi hyvä käyttää myös koirien sosiaalistamiseen, kuluu kokonaan siivoamiseen eivätkä toki eläimetkään viihdy epäsiisteissä, ripulikakan hajuisissa tiloissa.

Otamme jatkossakin hyvin mielellämme vastaan kaikki eläinkauppalaatuiset ruoat, mutta päivittäistavarakaupan koiranruoista pyytäisimme lahjoituksena ensisijassa tätä Orlando-Sensitiveä, jonka hinta on 8,65 €/10 kg.

Otamme kiitollisena vastaan myös kaikki koiranruokaan ohjatut rahalahjoitukset, jolloin voimme ostaa suoraan ruoan MAP-koiratarhalle.

Tällä kertaa kohti Romaniaa saatiin lähtemään 350 kiloa ruoka-apua, kiitos kaikille jotka mahdollistivat tämän <3

Rahalahjoituksen ruoka-apua varten voit tehdä Nordean tilillemme FI85 1376 3000 121366.
Lahjoitusta tehtäessä käytä viitenumeroa: 1067

Halaus nälkäisiltä ystäviltämme <3

Pelastetaan koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa POL-2014-16546 ajalle 6.2.2015-5.2.2017 Ahvenanmaata lukuunottamatta koko maahan.